Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mutta juoksemista älä lopeta….


Kun on koko ihanan talven seisoskellut liiaksi hellan ja viinilasin välissä niin sunnuntain aurinkoinen kevätpäivä laittoi jo ajattelemaan kevättä ja juoksemista. Niken sivuilla surffaillessani löysin mielenkiintoiset juoksutossut NIKE FREE.


Tässä sivustolta bongattua infoa:
Muistatko vielä miltä tuntuu kävellä paljain jaloin? Eri lajien huippu-urheilijat ympäri maailmaa ovat jo vuosien ajan harjoitelleet myös paljain jaloin. Paljain jaloin treenaaminen ei kuitenkaan onnistu joka paikassa. NIKE on jo vuosien ajan tutkinut jalkojen luonnollisia liikeratoja ja kehittänyt NIKE FREE teknologian, joka mahdollistaa paljain jaloin treenaamisen hyödyt ja yhdistettynä perinteisten treenikenkien mukavuuteen.

Nike Free -kengillä treenaaminen mahdollistaa jalan luonnollisen liikkeen, mikä vahvistaa erityisesti jalkaterän lihaksia, jalkojen niveliä sekä aktivoi tehokkaasti koko kehoa. Pitkällä aikavälillä Natural Motion -teknologia vähentää vammoja ja jalan ylirasitustiloja, jolloin kehityt ja saavutat tavoitteesi nopeammin välttäen turhat loukkaantumiset.
Mielenkiintoinen artikkeli tästä “luomujouksusta” löytyy myös Sydän-Hämeen Lehdestä.

Mielenkiintoni heräsi ja kukapa ei haluaisi saavuttaa tavoitteita nopeammin ja pienemmillä loukkaantumisriskeillä. Haluan ehdottomasti kokeilla näitä kevään saapuessa.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta