Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kevät by Marimekko
Viime viikonlopun Helsingin matkalla (josta lisää myöhemmin) tuli kaikkien sisustusliikkeiden lisäksi piipahdettua Marimekon lippulaivamyymälässä Pohjoisesplanadilla. DJ, musiikki ja tanssijat = Marimekon yhteistyö Converse–tossujen kanssa käynnistyi. Myymälässä oli liikettä, ääntä, väriä ja mahtavan värisiä tennareita. Jotenkin tämä projekti istuu äärimmäisen hyvin Marimekon tyyliin ja minäkin ikuisena korkokenkien käyttäjänä jäin miettimään tossujen ostoa kesäkaudelle.Olen aina pitänyt Marimekosta, olenhan saanut aikamoisen annoksen sitä jo vauvana. Minä, veljeni sekä lapseni ovat nukkuneet Muuramen ihanassa pinnasängyssä, jossa on Unikko-päädyt ja raitapaitoja on riittänyt. Nykyiset Marimekon tekemät uudistukset ovat tehneet minusta ehdottomasti Marimekko-fanin.

Tämän kevään Marimekon astiat ovat hurmaavia ja ajattomia. Olen lisännyt ostoslistalle Sami Ruotsalaisen Räsymatto-kahvikupit musta-valkoisena (sen korvallisen mallin) ja aivan ihanan Räsymatto-teekannun. Nyt on sitten vain aloitettava kuppi kerrallaan, sukulaisille ja ystäville tiedoksi. Kevätkattaukseeni sopisivat myös Anu Penttisen jalallisiset Sukat Makkaralla –lasit ja kannu. Maija Louekarin suunnittelemat Kippis ja Puutarhurin Parhaat-kuosit ovat kovasti myös mieleeni, ehkä pöytäliinana.


Kuva lainattu Finnish Design Shop

Talvella tilasin Erja Hirven suunnitteleman Marimekon Purkki-kankaan, joka toivon mukaan jalostuu tässä lähiaikoina pöytäliinaksi.

Jotenkin myös Mikko Laakkosen Polku-naulakon muotokieli kiehtoi. Nyt sitä katsoessani totean, että sopisi aivan loistavasti lastenhuoneeseen ja muutamaan muuhunkin paikkaan. Naulakkoa löytyy kolmessa eri värimaailmassa.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta