Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tipuja, ruohoja ja munia

Viime viikolla oli jokavuotisen pääsiäisruohon istutuksen aika. Järkeväähän olisi ollut kylvää jotakin sellaista, jonka voi sitten laittaa vaikka leivän päälle, kuten ohraa tai vihanneskrassia. Ja kun olen jälleen kerran unohtanut kylvää, niin onneksi kaupasta saa yrttiruukkuja. Keltaiset tiput ehkä näyttävät hyviltä myös basilikan lehdillä keikkumassa tai ruohosipuliin kietoutuneena. Taistelen joka vuosi aikaa vastaan kelmuvirityksillä ja valohoidolla, että saisin ruohot pääsiäiseksi. Tänä vuonna taidan ostaa rivin yrttejä, laittaa vähän höyheniä ja tipuja sekaan.
Yrttipurkeista voi sitten napsia timjamia ja rosmariinia paistille, sitruunamelissaa mämmin ja vaniljakastikkeen kanssa ja tietysti vesikannuun oma oksa, ruohosipulia kananmunien täyteeseen, basilikaa tomaatin kera, minttua jälkiruokia maustamaan ja tietenkin herneenversoja koristeeksi. 


Lapset ovat käyneet askartelemassa mummin luona omat pääsiäisoksat ja –tiput. Pääsiäisaamuna meillä on tapana kaivaa vesivärit esiin ja maalailla tyhjäksi puhalletut kananmunat jokainen omalla tyylillään varsinaisiksi Faberge-luomuksiksi. Myös vanhemmat osallistuvat tähän. Oikeastihan tuo askartelu on kivaa, aina on vain olevinaan niin kiire. Vinkkinä, että peitevärit toimivat kananmunien maalauksessa paremmin kuin vesivärit, jotka eivät tunnu ottavan aina kiinni. Kananmunista saakin sitten pääsiäisaamuksi muhevat munakkaat koko perheelle. Hieman kermaa sekaan. Pannulle paistumaan ja joukkoon vaikka tomaattia, basilikaa, ilmakuivattua kinkkua, ripaus mustapippuria ja parmesania päälle.

Aurinkoista pääsiäisviikon alkua hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta