Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Makea äitienpäivä


Aamuista ihanin: supina kantautui keittiöstä, pieniä erimielisyyksiä kuka saa täyttää kakkua ja kuka nuolla kermavaahtokulhon, rapinaa, kolinaa ja vihdoin märkiä moiskuja, halauksia, pikkuisia paketteja ja maailman suloisimpia kortteja. On onnea olla äiti!

Tällainen luomus oli valmistunut aamulla lasten tekemänä ja hieman isänkin auttelemana. Marenkikakun kanssa maisteltiin lasillinen Lansonin Rose samppanjaa. Marenkikakku ja samppanja: taivaassa solmittu liitto.
Marengit oli ostettu Annan Marenkileipomosta Porista, joka tunnetaan Suomen parhaana marenkileipomona ja sitähän se toden totta on. Marenkia haetaan ympäri Suomen. Muistan hyvin, että olen oman mummini kanssa jo pienenä tyttönä käynyt maistelemassa Annan marenkileipomon suussasulavia leivoksia vanhan leipomon tiloissa.

Leipomo on perustettu jo 1933 ja nimensä mukaisesti sijaitsi silloin Annankadulla. Leipomon perusti Itävalta-Unkarista kotoisin oleva Erwing Uhinki. Kun herra Uhinki vanheni, omistajiksi vaihtuivat silloinen leipuri ja nykyisen omistaja-leipurin äiti Kaija Rossi. Nykyään marenkia myy ja leipoo marenkileipuri Outi Rossi. Salainen resepti takaa uskomattoman pehmeän ja rapean (kyllä samanaikaisesti) makuelämyksen. Annan marenkileipomon marenki hotline toimii facebookissa. Mitkään ylisanatkaan eivät riitä kuvaamaan tämän marengin ihanuutta, teidän pitää vain kokeilla.

Päivä kului mukavan yhdessäolon merkeissä ja omalle äidilleni vietiin suklaakirsikkapuu. Nyt odotellaan satoa. Meidän iki ihanan pääsiäispupumme vuoksi myös me jouduimme ostamaan uudet puut, Sandra ja Petteri-omenapuut kaivettiin maahan ja ensi talveksi laitan häkit niiden ympärille. 


Mahtavaa auringonpaistetta ja puut alkavat jo vihertämään. Kesä tulee ja pian tai taitaa olla jo täällä.

Aurinkoista alkavaa viikkoa!                                                                                                      
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta