Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Helleaalto


Voi miksi Suomessa ei aina ole tällainen ilma? Pikainen säätilaus: haluan, että koko kesän on tällainen lämpö. Vähän reilut 30-astetta merenrannalla on juuri sopiva, tarkenen jo ilman villasukkia.

Tämä saalis on torstaiaamuinen, verkoista saatua. Iltapäivällä ahvenet fileerattiin ja suolattiin, uitettiin oliiviöljyssä, grillattiin ja pirskoteltiin vähän sitruunaa mausteeksi. Maistui kesälle.Mökiltä löytyi myös muita nälkäisiä pikku asukkaita. Lehtien siimeksessä asuvat juuri kuoriutuneet västäräkin poikaset. Päivällä bongattiin myös merikotka, nuolihaukka ja haikarakin lensi yli.


Illalla sudenkorennot lentelevät saunan rannassa. Kesällä luontoa pitää tutkia lasten kanssa, joten kävimme aamulla kirjastossa hakemassa Suomen Sudenkorennot -kirjan.
Hetki ennen auringonlaskua saunan jälkeen. Voi kesä kyllä sinua odotinkin! Nautitaan, jos toiveeni ei kuitenkaan mene ihan heti perille.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Löysin blogisi Soppakellarin kautta ja aloin heti selailla arkistoja. Viini ja kokkailu nyt vaan on niin hyvä yhdistelmä :) Tykkään erityisesti upeista kuvistasi sekä karppauskategoriasta (näin helteiden ja rantakelien jatkoa odotellessa...)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Meillä karppaillaan tasaisen epätasaisesti, joten lisää on tulossa. Viinit on sellainen mukava harrastus, koskaan ei tule valmiiksi ja aina oppii lisää. Pitääpä pistäytyä Soppakellarissa!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta