Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hyvät pahat lisäaineet


Tuossa hellepäivien aikana nappasin lukuun Noora Shingler "Uusi Musta -blogin pitäjän" Marjoja ja maskaraa -kirjan. Tämä on taas niitä opuksia - tieto lisää tuskaa, mutta tässä tapauksessa tuska on omaksi parhaaksi!

Olen lukenut suhteellisen paljon ruoan lisäaineista ja yritänkin noudattaa mahdollisimman lisäaineetonta elämää ja käyttää mahdollisuuksien mukaan luomua ja lähituotteita. Nooran tapaan minullakin tämän "puhtaamman" elämän taustalla ovat sairaudet, mahakivut ja niistä eroon pääseminen, mutta myös paremman makuisen ruoan tekeminen. Oikealla ravitsemuksella on valtava voima, mutta paljon se vaatii ennenkuin oma oikea tasapaino löytyy.

Marjoja ja maskaraa -kirjassa Noora kertoo omasta tiestään parempaan terveyteen. Kirjasta löytyy vinkkejä mitä kannattaa välttää ja mitä suosia. Lisänä mukavasti ruokaohjeita. Omana osanaan myös luonnonkosmetiikasta kertova osio. Miten kauneutta voi hoitaa sekä terveellisesti että tyylikkäästi.

Tavallisen kosmetiikan INCI-listat ovat synkkää luettavaa. Hyvä paha lisäaine -kirjan avulla voit tutkia mitä meikkipurkkisi oikeasti pitävät sisällään. Kirjasta on tehty sellainen käsilaukkuun mahtuva opus, jota kehtaa kaupassakin selata. Siitä löydät sekä ruokien E-kooditukset että kosmetiikan lisäaineet, missä aineita käytetään sekä aineen mahdolliset vaikutukset. Se mitä nämä lisäainecocktailit tekevät selviää meille varmasti vasta tulevaisuudessa, jos silloinkaan.Tässä siis loistopaketti kesän kepeiden romaanien väliin luettavaksi.

Jos kiinnostuit, niin muita hyviä kesälukemisia ovat Petos lautasella - Mats-Eric Nilsson, Aitoa ruokaa - Mats-Eric Nilsson, Oikean ruoan puolesta - Michael Pollan ja Kemikaalikimara - Anja Nystén. Ei ehkä kevyttä kesäksi, mutta avartavaa toden totta.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta