Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Juhannus kuten Strömsössä


Tässä olisi mukava juhannustuliainen mökille vietäväksi. Paul Svensson, Strömsön oma kokki on tehnyt Grilli Kuumana -kirjan. Olen selaillut kirjaa jo hetken aikaa ja juhannuksena meinaan aloittaa grillaamisen. Mökillä tilaa on vähän ja ruoanvalmistus tapahtuu pääasiallisesti ulkona ja kun kaikki tämän kirjan ruoat valmistetaan grillissä, keittoja ja jälkiruokia myöten niin kutsuisin tätä täydelliseksi mökkikirjaksi. Herra Svensson myös muistuttaa, ettei grillaus vaadi lämmintä säätä vain kunnon vaatteet. Ehkä ensi talvena grillailen maissia ja pihviä -20-asteen pakkasessa, kokemus sekin.

Kirjan alussa on grillauskoulu, eri menetelmille. Sitten grillaillaan kasviksia, erilaisia lihoja, kaloja, keittoja ja jälkiruokia. Loppupuolelta löytyvät marinadit, maustesekoitukset, kastikkeet ja tahnat. Kokeilinkin jo tartarkastiketta suolakurkusta, hillosipuleista ja omenasta och det var jättegott. Nuo kastike ja tahnareseptit ovat loistavia, niillä saa pienellä vaivalla mukavaa vaihtelua tavallisenkin grillattavan kanssa.

Tämä kirja tulee varmasti kovaan käyttöön sekä kotona että mökillä. Hellan ja viinilasin välissä suosittelee!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kuolasinkin tuota jo kirjakaupassa, mutta en vielä raaskinut ostaa mukaan. Se näytti kyllä juuri sellaiselta opukselta, että pari päivää käyn kotona hauduttelemassa asiaa ja parin päivän päästä marssin kauppaan rahojen kanssa. Näin taitaa käydä nytkin.. :D

    VastaaPoista
  2. Keittokirjoja ei voi olla liikaa :) Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta