Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesäkuun kolumni - Satakunnan Viikko 4.6.2011Kuva: www.marthastewart.com


Pitkä ja todella kuuma kesä

Lupaan, etten sano kertaakaan tänä kesänä että on liian kuuma. Järjettömän pitkän talven ja kylmän kevään jälkeen on yksinkertaisesti aivan pakko tulla pitkä ja todella kuuma kesä. Olen valmistautunut kesään pinolla uusia keittokirjoja ja sisustuslehtiä, joita voin sitten helteellä selailla.

Kesäruokamme on mahdollisimman nopeaa, yksinkertaista ja hyvää. Valitaan kolmesta vaihtoehdosta kala, kana tai liha ja sitten rakennetaan sopiva marinadi. Laitetaan valittu grillattava marinadiin ja jätetään marinoitumaan niin pitkäksi aikaa kuin jaksaa odottaa. Sitten valitaan lisuke salaattia, perunaa tai kasviksia. Seuraa ruoanlaiton haastellisin osio: perunoiden ja kasvisten keittäminen, grillin sytytys ja grillaus sekä voirasian ja oliiviöljypullon pöytään kantaminen.

Ihanien kotimaisten kasvisten makuun voin tai oliiviöljyn kanssa ei voi kyllästyä, kausi on niin lyhyt ja maku niin hyvä. Punaposkiset tomaatit eivät tarvitse vierelleen kuin mozzarellaa, basilikaa, ripauksen mustapippuria ja oliiviöljyä. Kukkakaalit ja parsakaalit tarvitsevat pienen ripauksen hyvää suolaa ja meijerivoita. Jos oikein haluaa hienostella voi pihvin päällä laittaa hieman vuohenjuustoa ja kaataa lasiin tilkan viiniä.

Kesän iloja ovat yhdessäolo, kiireettömyys, kesän ihanat tuoksut, lintujen laulu, lämpö, lasten iloiset kiljahdukset, soutelu, kalastaminen, uiminen, saunominen, lukeminen ja tietenkin se hyvä ruoka. Mitä muuta ihminen voisikaan tarvita?

Miksi minulla on sitten pino uusia keittokirjoja, jos menu on tällainen? Kesällä saattaa jonakin päivänä iskeä inspiraatio ja silloin apu on lähellä.

Ihanaista kesää hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta