Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Farmarimessujen ruokatarjontaa ja vähän muutakin


Porin Kirjurinluodon on vallannut Farmarimessut 1.- 3.7.2011. En voinut käsittää tapahtuman laajuutta, ennenkuin saavuimme alueelle. Järjestäjille tiedoksi: kartta olisi ollut tarpeen, mutta niitä ei ollut. Porin Kirjurinluodossa 14 hehtaarin alueelle levittäytyvässä näyttelyssä on mukana noin 500 näytteilleasettajaa. Messuilla esitellään laajasti maatalouskoneita, eläimiä ja ruoantuotantoa. Myös metsäasiat ovat laajasti esillä: metsä- ja energiaosastoilla on yhteensä noin 50 näytteilleasettajaa. Kolmipäiväisille messuille odotetaan 15 - 20 tuhatta kävijää päivittäin, joten mistään pikku tapahtumasta ei ole kyse.

Myös kylmälaukku olisi ollut tarpeellinen, niin paljon herkkuja oli tarjolla ja lämpötila oli +30-astetta ilman tuulta. Ihana Suomen suvi ja tämä ei suinkaan ollut valitusta. Lupasihan, että tuon pitkän talven jälkeen en kertaakaan valita lämmöstä. 

Löysin ihania cheddar-juustoja, puhumattakaan siitä kookos-ananashillosta. Valitettavasti tämän yrityksen tuotteita ei vielä saa Suomesta, paitsi jos jostakin messuilta sattuu löytymään. Toivottavasti tulevaisuudessa kuitenkin. Nettikauppa näyttää löytyvän sivustolta.
Laitilan virvoitusjuomat tekivät kauppansa tässä lämmössä.


Vasta siirrettyäni kuvan tietokoneelle, huomasin että Pottubaarissa oli ollut kuvaushetkellä arvovaltaisia vieraita.
Kun vihdoin selvisin ruokapuolelta pois. Löysimme Eurajoen -kunnan osaston. Lapset tekivät puuautoja ja minä jauhoin kahvia kahvimyllyllä. Lisäksi kaunis Vuojoen Kartano oli mukana osastolla.Hollantilaisia herkkujuustoja ja makkaroita tuli myös pakattua mukaan. Suomalaisten juustotilojen osastoja en messuilla nähnyt, mutta kuten sanoin ilman karttaa saattoi kyllä väliinkin jäädä jotain.

HK:n Camping kokit.


Lähtiessämme meillä oli kaksi kassillista ruokaa, lasten tekemät puuautot, lasten tekemät kaarnaveneet ja maha täynnä Sukulan ravintolan ruokaa. Kaiken kaikkiaan aivan loistavat messut koko perheelle!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Joensuussa maaliskuussa oli nuo samat brittikojut (lisäksi fudgeja), juustokoju ja tuo kreikkalaisia juustoleipiä myyvä rouva. Ostin savucheddaria, fudgeja, banaani curdia ja lemon cheeseä ja pieniä feta-pinaatti ja tomaatti-mozzarellapiiraita. Niiden piiraiden taikina oli ihan mielettömän hyvä, täytteet myös, voi kun itekin osais semmosia tehdä! Harmi, että tuollaiset ovat harvinaista herkkua, toivottavasti vielä joskus niitä saa!

    VastaaPoista
  2. No höh. Näköjään oli meiltäkin jäänyt väliin vaikka mitä. :( Tuonne olisi pitänyt myydä ehdottomasti lippuja, joilla olisi päässyt sisään vielä toisenakin päivänä.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta