Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hellan ja viinilasin välissä bloggaa Pori JazzeillaOlen saanut ihanan homman! Toimin Pori Jazzeilla ruokabloggaajana. Luvassa on ravintolapostauksia alueelta ja vähän alueen ulkopuoleltakin, piknikviinivinkkejä ja tottakai myös piknikreseptejä. Paljon kuvia ja musiikkia tottakai.

Olen jazzaillut pikku tytöstä lähtien, joten olen saanut nähdä monen monet maailman tähdet esiintymässä Kirjurinluodolla. Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta, mahtavaa musiikkia luvassa. Toivotaan, että ilmat suosivat ulkoilmakonsertteja. 

Jo seitsemättä kertaa järjestettävä Pori Jazz Kids Festival polkaisee vauhdikkaasti käyntiin koko Pori Jazz -festivaalin huomenna lauantaina 9.7. Ohjelmaa tarjotaan viiden päivän ajan Kirjurinluodon piknikpuistossa. Kaikkiin tapahtuman konsertteihin ja musiikkipajoihin on vapaa pääsy. Lastenkin musiikista nautitaan kuten Jazzeilla kuuluu eli piknikillä tietysti. Hellan ja viinilasin välistä osallistutaan lasten konsertteihin koko perheen voimin, 14.7. lähtien siirräämme piknik-peittomme hieman suurempiin konsertteihin Kirjurinluodon Areenan-alueelle ja jatkamme raportointia sieltä.

Joten tällaista kaikkea mukavaa on luvassa blogissani 9. - 17.7 välisenä aikana. Ehkä jotakin kilpailuakin saattaa ilmestyä.

Tervetuloa Pori Jazzin tunnelmiin Hellan ja viinilasin väliin!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta