Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lauantain piknik


Rehellisyyden nimissä tunnustan heti, että lauantaisen piknik-kattauksen kuvauksen tehtiin kotona. Taivas näytti niin mustalta vielä siinä vaiheessa ja sadettahan sieltä tulikin.

Kattauksen suunnitellut Sisustustalo Mokka sijaitsee Porin keskustassa Vähälinnankadulla. 400 m2 tiloista löytyy kotiin kaikki huonekaluista piensisustukseen. Lisäksi Mokkalla on ompelupalvelu. Kuvan piknikliina ommeltiin siellä, näin siihen saatiin kosteuttava kestävä toinen puoli.Ruoaksi tein Mansikka-parmankinkkusalaattia. Naposteluvartaissa oli melonia, Kolatun chevreä ja ilmakuivattua kinkkua marinoituna. Siitä resepti myöhemmin. Juustolautasella oli Kolatun vuohijuustolan valkohomejuusto chevre, Valma lehmänmaito brie, Martta lehmänmaito cheddar ja kuttucheddar. Sitten tietysti vähän herkkuja jälkkäriksi. Lasissa oli Gisselbrech Riesling Tradition. Osa herkuteltiin heti kuvauksen jälkeen ja osa säästettiin piknikille mukaan. Sade päätti sitten kuitenkin lopettaa ja ilma muuttui iltaa kohden aurinkoiseksi. Kun Sir Elton asteli lavalle aurinko paistoi jo täysillä.
Koziolin nerokas tarjoiluteline voidaan jakaa myös näin ja säilytykseen tarjoilutelineen kerrokset laitetaan sisäkkäin, näin se ei vie ylimääräistä tilaa.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta