Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Piknik-konsertit alkavat torstaina


Hellan ja viinilasin välistä ollaan piknikillä ja kuuntelemassa mahtavaa musiikkia torstaista sunnuntaihin. Torstaiksi Casa Ratsula on tehnyt meille piknik-kattauksen ja Villilän Kartanonrouvat ruoat, perjantaina saamme testaukseen Sukulan eväskorit, lauantaiksi Sisustustalo Mokka on tehnyt meille piknik-kattauksen ja toivon mukaan minä olen tehnyt tapaksia ja sunnuntaina tehdään varmastikin kootut eväät. Joten postauksia tulossa.

Jos et kuitenkaan halua kuljettaa eväitä mukanasi, niin tässä hieman alkuinfoa millaisia ruokavaihtoehtoja Kirjurinluoto Arenalta löytyy konserttien aikaan. Newport Tent, keskittyy juomatuotteiden tarjoiluun, Grill and Terrace paikan päällä nautittaviin tai mukaan otettaviin pika- ja grilliruokiin ja Dixie´s Lounge tarjoaa á la carte herkkuja. Uutuutena myös kuohuviinibaari. Kerron sitten torstain konsertin jälkeen lisää näistä. Kirjurinluoto Arenalla Sukula & Companylla on Makujen Piazza. Ruokakeidas, josta varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Toriherkuista löydät mm. marjoja ja vihanneksia, Mexican -osastolta erilaisia fajitaksia, Via Asia -osastolta mm. nuudelisalaatteja ja aasialaisia burgereita, Via Italia -osastolta tuorepastat ja ceasar salaatteja ja Cupcake-osastolta saat kahvit herkkuineen. Ruoat voit ottaa mukaan omalle piknikpeitolle tai nauttia Makujen Piazzan alueella. Hinnat vaihtelevat 10-14 euroon.
Nyt on myös mahdollisuus tilata eväskori valmiiksi Kirjurinluoto Arenalle. Koreissa mm. lammaspullia, leikkeleitä, paahdettua paprikaa, kanavartaita, leipää, porkkanakakkua ja manchegojuustoa. Tällä hetkellä koreja voi tilata Sukula & co. myyntipalvelun kautta p. 020 766 9999, mutta jos ennakkovaraus unohtuu voi koreja kysellä myös ilman varausta. Kuvassa näkyy korien noutopiste. (Edit: korien ennakkotilausaika on päättynyt, mutta koreja voi kysellä ilman varausta noutopisteestä)
(Edit: Loistojuttu, Makujen Piazzalta saa ostaa kokonaisen termoksellisen kahvia hintaan 6,-lisäksi pantti 10,-, jonka saa takaisin kun palauttaa termoksen)
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta