Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Suomalainen KlubiSuomalainen Klubin sisäänkäynti on suoraan jazzkadulta. Ihana puutarhamiljöö tarjoaa mukavat puitteet lounaalle tai vaikka á la carte illalliselle.

Suomalaisen Klubin tallirakennus, jossa jazzlounas tarjoillaan


Jazzlounas on tarjolla päivittäin klo 11-15. Lounaaseen kuuluu salaattibuffet, lämmin ruoka ja kahvi & makea. Lounasajan jälkeen voimassa on á la carte -lista, josta löytyy myös pienempää syötävää ja salaatteja.

Jazzlounaan salaattipöytä
Klubilla on lasten lista, mutta myös aikuisten listalta saa puolikkaat annokset lapsille. Maistelussa oli seisovan pöydän salaattipuoli, ceasarsalaatti kanalla ja lapsilla lihapullat ranskiksilla. Ruoka sai kehuja. Suomalainen Klubihan on tunnettu erinomaisesta silakkapöydästään, mikä palaakin heti jazzien jälkeen takaisin lounaaksi. Heidän kuuluisaa sinappikastikettaan ostetaan ympäri Suomen. Klubi toimii ainoana keskellä Porin kaupunkia sijaitsevana ulkotanssipaikkana lauantaisin (ei jazzviikolla), jos säät vain sallivat. Pori Jazzeilla jammaillaan tietysti joka paikassa.


Suomalainen Klubi on yksi Porin Jazzin konserttipaikoista. Sekä puutarhassa että myös varsinaisen Klubin yläkerrassa on konsertteja. Lippuja voi kysellä portilta. Tällä hetkellä perjantain Klubin garden -konsertti on loppuunmyyty, mutta muina päivinä on vielä tilaa. Ohjelmaa voitte katsoa tästä


Suomalainen Klubi pitää myös vastapäätä sijaitsevaa Karhupysäkkiä.

Suomalaisen Klubin toivomuskaivo
Sisäpiirin vinkki: Suomalaisen Klubin kuuluisaa sinappikastiketta saa ostaa tallirakennuksen tiskiltä. Klubilta löydät myös (minun tietojeni mukaan) Porin ainoan toivomuskaivon, joten jos mielessä on jotakin, niin nyt tiedät missä toivoa.                                                                                
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta