Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Torstain piknikillä


Kuten aikaisemmin postasinkin Porilainen Casa Ratsula teki meille upean piknikkattauksen Marimekon astioista ja Maija Louekarin suunnittelemasta Puutarhurin parhaat -kankaasta.
Casa Ratsula sijaitsee Porin keskustassa Yrjönkadulla. Yläkerrassa on sisustuspuolen valikoimaa ja Nanson tuotteita, katutasossa on Marimekon vaatteita ja kasseja. Liike on yksi Suomen suurimmista Marimekko myymälöistä ja tällä hetkellä on hyvät alet menossa, joten kannattaa käydä tutustumassa.

Upeat Villilän Kartanonrouvat Elina ja Terja loihtivat meille piknikherkut. Villilän Kartano sijaitsee Nakkilassa n. 20 km Porista Helsingin suuntaan lähellä pikatietä. Kannattaa poiketa kesäkahvilaan (avoinna joka päivä klo 12-17, 25.7. saakka), samassa pihapiirissä on myös Villilän elokuvastudio. Kesäkahvilasta saatte saaristolaislimpun tyyppistä Kartanon limppua ja mansikkapaakelssia vaikka kotiinviemisiksikin. Voitte yrittää samalla selvittää, mikä piknikillä olleen paahtopaistin ihana marinadi oli, eivät ainakaan vielä suostuneet paljastamaan sitä. Pitää etsiä jokin vastaava resepti, marinadissa oli juuri sopivasti makeutta ja chiliä. Ihanaa ruokaa!

Konsertti sujui leppoisasti viltillä huilaillen ja musiikista nauttien. Tompan (Tom Jones) kähinä sai sentään meidät ylös tanssahtelemaan. Pori Jazzin piknikit ovat tunnelmaltaan jotakin aivan ainutlaatuista. En ole missään tavannut niin valtavaa joukkoa hyväntuulisia ihmisiä nauttimassa musiikista, hyvästä ruoasta ja juomasta ja mielestäni juomastakin kohtuudella.

Tässä hieman otoksia viltiltämme. Tuosta piknikkassistamme sen verran, että se oli ehkä maailman paras piknikkassi, helppo vetää perässä ja tavaraa mahtui paljon. Kassi oli myös Casa Ratsulan valikoimasta.Piknik alkoi Mumm samppanjalla. Laitoimme tavallisen piknikviltin pöytäliinan alle ja kyllähän oli kaunis.
Marinoitua paahtopaistia ja Kartanon omaa limppua,  Kolatun vuohijuustolan kuttucheddaria
Viskilän kukonpoikasalaattia
Mansikoita ja Annan marenkileipomon marenkia, joka sai viereisenkin viltin naapurit huokailemaan syvään. Totesivat myös Porin marengin paremmmaksi kuin Uudenkaupungin marengin.

Cooler piti punaviinimme Campo Viejo Reservan inhimillisessä lämpötilassa auringon paisteessa


Villilän Kartanon oma Kartanon parempi kahvi ja mansikkapaakelssi

Reisenthelin vedettävä kassi, johon mahtuu paljon pikniktavaraa. 


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta