Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Happiness is not a destination. It is a way of life.


Helteet jatkuvat ja koko kesä on kulunut ulkoillessa ja mökkeillessä. Arki on kuitenkin lähempänä kuin haluan ajatella. Sisustusinto alkaa nousemaan ja parempi onkin, koska olen päättänyt tulevan syksyn ja talven aikana hoitaa ne kaikki tekemättömät hommat, jotka jäivät rakentamisväsymyksen jälkeen jalkoihin, seuraavana vuonna ja sitäkin seuraavan vuonna. Ehkä 2 pientä lasta ja rakentaminen eivät olleet aivan paras yhtälö, mutta usein se hyvin normaali.
Nyt korjataan niitä virhevalintoja, joita tuli kiireellä tehtyä lapset kainalossa. Olisinpa tajunnut turvautua sisutussuunnittelijan apuun silloin. Onneksi kysymys on kuitenkin seinien väreistä, muutamasta tapettiseinästä ja taitaa siihen muutama muukin juttu kuulua. Toinen lasten huoneista tulee kokemaan "modernisoinnin" ja toivottavasti myös varastomme. Näitä kaikkia tullaan varmasti näkemään myös blogissa, kunhan pääsen vauhtiin.

Tuo alla olevan taulun haluan kuitenkin ehdottomasti seinälleni. Jos olette nähneet jossakin näitä myynnissä, niin vinkatkaa missä. Kun sen näkee, niin ehkä muistaa paremmin myös noudattaa...

Nyt kuitenkin nautitaan vielä näistä hellepäivistä ja ehkä jopa pestään ikkunat ja pöyhitään marjapuskat. Pieni kesälomareissukin on vielä tiedossa. Elokuun puolessa välissä postauksia luvassa taas useammin. Niin ja oikein raikas kilpailukin vielä tulossa!

Ihanaista hellepäivää!


Kuva: Alvhem
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
7 Comments
Share :

7 kommenttia:

 1. Hei! ihana blogi sinulla. Vasta tänne löysin ja heti olen kahlaillut läpi. Meillä on myös uusi talo ja saman tyyppinen tilanne. Kolme pientä lasta ja mies ulkomailla töissä rakennusprojektin ajan joten pikku virhevalintoja tuli täälläkin :( Eilen juuri yksi olohuoneen seinä maalattiin uusiksi. Jos nyt voisin päättää ottaisin ehkä myös erilaiset keittiönkaapin ovet mutta on nämäkin (onneksi!) ihan kivat. :) Tilasin juuri äsken tuon ko. taulun Wilhelmiinan kammarista. Olen ennenkin tilannut sieltä ja toimitus on ollut nopea!

  Tessi

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis :)Sitä lohduttautuu sillä, että eikö vähintään 10 välein pidä tehdä kunnon remontti eli enää 6 vuotta jäljellä...Pitääpi mennä heti katsomaan tuo Wilhelmiina, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Löytyy myös sateekaaren takaa, 25ekpl.

  VastaaPoista
 4. Hei H, kiitos vinkistä. Pitää käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
 5. mä en ainakaan löytäny kummastakaan nettikaupasta tuota kyseistä taulua? ovatkohan loppuneet..

  VastaaPoista
 6. Näyttävät olevan kovin suosittuja tällä hetkellä, huomasin myös ettei sivuilla niitä enää ollut. Tässä muutama linkki, toinen on tarra.
  http://www.sateenkaarentaa.fi/tuotteet.html?id=27/4718
  http://somanet.fi/tuotteet/uutuus5.php?&tuote=1768

  VastaaPoista
 7. www.kauniskoti.fi :sta tilasin itselleni ko. taulun. käy kurkkaamassa sieltä, jos et ole itsellesi moista vielä löytänyt. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta