Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Gävle - Furuvik


Kirjoittelin jo aikaisemmin tämän kesäisestä Ruotsin reissustamme (linkki1, linkki2), tässä vielä hieman jatkoa kertomukseen.

Tukholmasta ajoimme Gävleen. Hotellivaihtoehdoista valitsimme Clarion Winn -hotellin. Hotelli on keskustassa sijaitseva "perushotelli", siisti mutta ei mitenkään vaikuttava. Huoneista puuttui ilmastointi, joka oli iso miinus helteisenä päivänä.
Ruotsalaiseen tyyliin, 4 henkeä majoitetaan huoneeseen, jossa lapsille jää seinästä laskettavat kerrossängyt. Onneksi huoneen vaihto onnistui. Meidän perheestä ei kukaan muu kuin mieheni pysy kerrossängyn yläpetillä. Levottomia nukkujia koko porukka. No onneksi saimme isomman huoneen lisävuoteella.
Hotellin ravintola Absint ei säväyttänyt. Aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hyvä.

Seuraavana iltana panostin ravintolavalintaan hieman enemmän aikaa ja panostus palkittiin loistavalla ruoalla. Bistro Nord on pieni, hyvin tunnelmallinen ja pöytävaraus sinne oli välttämätön. Lasten kasseihin laitettiin piirrustusvälineet ja tekemiskortit, näin ilta sujui rauhallisesti kaikkien nauttiessa. Teen näistä Oppi & Ilo -sarjan tuotteista oman postauksen pian, sillä olen koukuttanut lapseni sekä itseni niihin. Suosittelen lämmöllä kaikille lapsiperheille.

Lasten kanssa matkustaessa Gävleen Furuvik on must. Juuri sopivan kokoinen puisto, jossa on vesipuisto, eläintarha ja pieni tivoli. Aluetta kierrellään kävellen, pienetkin jalat jaksavat mukavasti kiertää tämän puiston. Furuvikin alueella on monta ravintolaa, josta valitsimme rannassa sijaitsevan Furuviks Bryggan. Erittäin siisti ja hyvä ravintola merinäköalalla.Back in the jungle

Lasten suosikki veneseikkailun tunneli
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta