Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Oppi & Ilo sekä lapsille että vanhemmille


Olen jo pitkään luvannut kertoa enemmän WSOY:n Oppi & Ilo -sarjasta. Sarjan puuhakirjoja ja -kortteja on vilahdellut jutuissani pitkin kesää. Tämä on niin loistava sarja, että on täysin laitonta olla jakamatta kokemuksia. Sarja on suunnattu 0 -12-vuotiaille lapsille ja sisältää tuotteita eri ikävaiheisiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Sarjassa on kirjoja, pelejä, tekemiskortteja, puuhakirjoja ja muita tuotteita. Meillä on jatkuvassa käytössä puuhakirjoja ja tekemiskortteja. Peleihin en ole vielä tutustunut.
Lapsiperheiden pelastava sarja, näin olen mainostanut näitä kaikille ystävilleni. Korttien kanssa on syöty monta pidemmän kaavan mukaista illallista yhdessä lasten kanssa. Eihän kukaan odota, että pienet lapset istuvat ravintolassa paikallaan ilman minkäänlaisia virikkeitä. En myöskään pidä erityisesti ravintoloiden leikkipaikoista. Jos yhdessä on lähdetty syömään, niin en halua olla selvittämässä lasten erimielisyyksiä leikkipaikalla, vaan syömässä yhdessä perheen kanssa. Automatkat, lentomatkat ja yleensäkin matkustaminen sujuu paljon mukavammin näiden kanssa, kun aika tahtoo välillä käydä pitkäksi.

Ostimme ensimmäiset tekemiskortit lapsille lähes 2 vuotta sitten Siljalta. Ideana on, että korttipakkoja on tehty eri ikäisille lapsille, kortit on laminoitu molemmin puolin ja pakkauksessa on niihin sopiva tussi mukana. Piirtämisen tai kirjoittamisen jälkeen kortit voi pyyhkiä paperilla, laittaa pakkaukseen ja ne ovat taas käyttövalmiina seuraavalla kerralla. Kortin koko on n. 10 x 15 cm. Pakka ei vie repussa liikaa tilaa ja siitä riittää riemua moneksi hetkeksi. Ruotsiin päästyämme pakat kaivettiin esiin hotellihuoneessa, ravintolassa ja autossa. Tyttäreni kanssa, joka vielä ei silloin osannut lukea, kortin ohjeet luettiin yhdessä ja sitten hän uppoutui tehtävään. Poikani tekikin jo aivan omatoimisesti tehtäviä, joita sitten yhdessä tarkasteltiin. Kortteja on 50 kpl /pakka ja ne ovat kaksipuolisia. Kirjat ja kortit on kauniisti kuvitettu ja niissä on selkeät opasteet.

Tästä voit hakea iän ja kiinnostuksen perusteella oikeanlaisen kirjan, pelin tai pakan lapsille.

Sarjasta löytyy myös lasten oma askartelu/keittokirja Hyppysellinen hupia, joka on ollut kovassa käytössä ja onhan sieltä jo vähän leivottukin, vaikkakin tällä kuvauskerralla ei niin hyvällä onnella. Syynä gluteenittomat jauhot.Kaikki sarjan tuotteet löytyvät Oppi & Ilo -verkkokaupasta, mutta olen nähnyt tuotteita ainakin suurimmissa tavarataloissa, kirjakaupoissa ja ilmeisesti Finnair on ottanut nämä myös valikoimaansa.

Tässä hyvä vinkki pukin konttiin tai lasten synttärilahjaksi.

Hellan ja viinilasin välissä suosittelee erittäin lämpimästi!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta