Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Leppoisaa isänpäivää!


Blogin kirjoittaminen on hieman kärsinyt remontin jaloissa ja kärsii varmasti vielä hieman ensi viikollakin, mutta sitten taas palataan normaaliin elämään. Silloin saatte myös kuvamateriaalia remontista.

Tänään kuitenkin vietettiin isänpäivää. Aamulla heräsin lasten kanssa vatkailemaan kermavaahtoa ja kinuskia, koristelemaan kakkua ja paketoimaan lahjaa. Lapset viimeistelivät vielä kortteja ja sitten "herätettiin" isä. Voi sitä ilon määrää ja lapset olivat paketoineet paljon muutakin kuin vain sen yhden lahjan. Kadoksissa ollut kirja löytyi paketista, muutamia pikkuautoja sekä rusetti ja paljon paljon muuta.

Ihanan pitkä aamiaisbrunssi herkkuineen ja lasten koristelema täytekakku täyttivät mahat iltapäivään asti, jolloin saimme lisää perheenjäseniä pöydän äärelle. Iltapäivällä nauttiin jääpaistia sisusiirapilla ja suppilovahverokastikkeella. Peruna ja porkkanalantteja hunajalla ja timjamilla höystettynä. Jälkiruoaksi tietenkin lisää täytekakkua.

Lupaan laittaa reseptejä näistä piakkoin tänne, mutta nyt rauhoitun hetkeksi television ääreen katsomaan tanssii tähtien kanssa. Ihanaa sunnuntai-iltaa ja erityisen ihanaa iltaa kaikille isille!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta