Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Jouluista munatotia


Kuuntelin tänään joululauluja, kun ajelin viemään lapsia harrastuksiinsa ja huomasin taas syyllistyneeni joulundotuksen hukkaamiseen. Onneksi tässä ehtii vielä kääntää kelkan oikeaan suuntaan. En halua herätä joulupäivänä tajuamaan, että joulu on ohi, enkä oikeastaan huomannut nauttia tästä kaikesta. Kun talossa on pienten töppösten vilinää, niin pitää ymmärtää nauttia näistä ihanista odotuksen hetkistä. Oikeastaan kaikkein hienointa aikaa on juuri joulun odotus: kodin koristelua, lahjojen suunnittelua, lasten lahjalistoja ympäri asuntoa, tontun jälkiä ulkona, joululehtien selailua ja kaikki tämä kulminoituu siihen lyhyeen joulun hetkeen. Joten muistakaa nauttia odotuksesta!Tämän asian ymmärtämisen kunniaksi aioin palkita itseni, pikku töppösten hiljennyttyä, ehkä 10. kerran jouluelokuvalla Love Actually (Rakkautta vain), joka on todellinen hyvän mielen elokuva. Hieman takkatulta ja joulun odotuksen ensimmäinen eggnog oman kullan kainalossa. Mukavaa lauantai-iltaa!

Lasin reunuksen appelsiinikuorrutus ei onnistunut kun unohdin appelsiinit kaupaan ja kokeilin tehdä reunustaa kuivatuilla sokeroiduilla appelsiinipaloilla, en siis suosittele käyttämään niitä.


Omenainen munatoti

2 dl maitoa
2 dl omenamehua
2 munaa
1,5 dl Licor 43 Cuarenta Y tres
1 tl fariinisokeria
1/2 tl kanelia

Koristeeksi
raastettua appelsiinikuorta, sokeria, kanelia

Sekoita raastettu appelsiinikuori, kaneli ja sokeri lautasella. Kostuta totilasin reuna Licor 43:lla ja pyöritä sitä kevyesti seoksessa, jotta saat lasiin näyttävän reunuksen. Vatkaa totiainekset sekaisin isossa kulhossa. Lämmitä seosta kattilassa koko ajan kevyesti vatkaten, mutta älä päästä kiehumaan. Jaa juoma neljään totilasiin. Kylmän version saat ravistamalla ainekset sekaisin jäiden kanssa esimerkiksi cocktailshakerissa ja siivilöimällä juoman laseihin.

Resepti on jostakin edellisvuosien joululehdistä
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta