Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Uuden vuoden kakkuja


Kaivelin hieman blogin reseptivarastosta sopivia kakkuehdotuksia uuden vuoden illaksi. Ruokapuolihan on tietysti minulle hyvin normaaliin tapaan vielä täysin päättämättä. Joulun aikana on syöty niin hyvin, että jotenkin meksikolainen tai thairuoka kuullostaisi kivalta vaihtelulta. Jos joku askartelee meksikolaista, niin tässä olisi myös loistava guacamole ja salsaresepti, jotka hakkaavat kaupan valmiskastikkeet kirkkaasti. 
Katsotaan mitä tässä saadaan aikaiseksi...QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Valkosuklaa-passionkakku näyttää herkulliselta. Kysyisin sen ohjeeseen liittyen, että onko pistaasipähkinät tarkoitus olla paahdettuja ja suolattuja versioita vai ei? Kaupassa ei näkynyt muunlaisia versioita. Lisäksi vaniljatuorejuustoa ei löytynyt hyllystä, kaiketi maustamaton tuorejuusto jollakin vaniljatuottella mausettuna käy.

    VastaaPoista
  2. Hei Kissu, googletin tuota vaniljatuorejuustoa ja huomasin nimen vaihtuneen eli kyseessä on Sunnuntain vanha vaniljatuorejuusto nykyiseltä nimeltään vaniljarahkavalmiste, mutta varmasti myös tuo maustamaton vaniljalla maustettuna käy. Pistaaseista käytin niitä suolattuja kuorellisia, vähän näpräämistä siinä kuorimisessa on, kun puolet tuppaa menemään välillä suuhun. Kakku on aivan loistava ja sopii todella hyvin kuohuvan kanssa. Ihanaa uutta vuotta 2012!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta