Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

On majoneesia ja sitten on Majoneesia


Silloin tälllöin tulee herkuteltua uunissa paistetuilla lanttulohkoilla tai perunalohkoilla ja majoneesidipillä. Myös usein käyttämäni remouladekastike ja tartarkastike vaatiivat majoneesia. Usein majoneesi tulee tehtyä itse, mutta edelleenkin minulta puuttuu se aivan täydellinen majoneesiresepti, joten jos sinulla on se niin vinkkaapa.
Kiireessä ja mökillä käytän mielummin valmista majoneesia ja sitä pitää olla aina valmiina kaapissa. Ehkä juuri näiden kaupan majoneesien vuoksi siirryin pikku hiljaa tekemaan sitä itse. Valmiiiden majoneesien teollinen maku on hirveä ja toisissa ei ole käytetty edes keltuaista, joka sentään on pääraaka-aine itsetehdyssä. Tuoteselosteet ovat olleet karua luettavaa, kunnes....
...löysin Hellmann´s majoneesit. Valitettavasti niitä ei vielä ihan joka kaupasta löydy, mutta aina voi kauppiasta pyytää tilaamaan.Kokeiltavana olivat:
- Real mayonnaise
- Light mayonnaise
- Squeezy mayonnaise
- Garlic mayonnaise
- Mustard mayonnaise
- Chilli mayonnaise

Helmann´s majoneesiin käytetään vapaiden kanojen munia ja käytetty öljy on rypsistä. Tuoteseloste on mukavaa luettavaa ja mikä tärkeintä maku on loistava. Maustettujen majoneesien tuoteselosteessa on jo hieman enemmän luettavaa, mutta pysyttiin edelleen sellaisissa rajoissa, että jäävät ehdottomasti käyttöön. Light mayonnese ei varmaankaan tule täyttämään hyllypaikkojani, jos kerran käytetään majoneesia, niin sitten käytetään kunnon majoneesia.

Maustetuista majoneeseista valkosipuli pärjäsi huonoiten, mutta chili ja sinappimajoneesi erinomaisesti. Molempia on käytetty monipuolisesti eri ruokiin ja leipien päälle, kuten myös makkaran kanssa sinapin korvikkeena.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen. Usein löytää hyviä tuotteita, mutta tuoteselosteet on karua luettavaa. Nyt kuitenkin koko paketti on kunnossa. Joten hellan ja viinilasin välissä suosittelee lämpimästi majoneesin käyttäjille.                                                                        
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Löytyy useimmista S-markeista ainakin Turun seudulta

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen lopulta löytänyt nämä ihanuudet! Meillä myös tuo valkosipulimajoneesi sai hyvän vastaanoton. Harmi vaan että meidän pikkupaikkakunnalta ei näitä oikein tahdo saada... :(

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta