Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Uuden vuoden pysähdys
Jälleen ollaan uuden vuoden alussa. Aika tuntuu nopeutuvan vuosi vuodelta, joten on hyvä pysähtyä edes kerran vuodessa ja miettiä mitä voisi tehdä toisin ja nyt en tarkoita laihdutuskuuria, vaikka sekin voisi olla aiheellinen.
Pitäisi osata keskittyä ja nauttia jokaisesta hetkestä sitäkin paremmin, jotta kaikki ei kulkisi ohi vuoden aikana. Tänä vuonna siis lupaan yrittää olla enemmän läsnä. Tarkoittaen, etten ajattele 10 muuta asiaa kun teen sitä ensimmäistä, joka sekin sitten jää tekemättä, kun aloitan jo kuudetta. Tai kun leikin lasten kanssa ja vastailen epämääräisesti joo, joo, vaikka en edes tiedä mikä kysymys oli. Tai kun... lista on loputon. Jos kuitenkin edes yrittäisin tänä vuonna keskittyä tekemiseen tai olemiseen, mutta etten yritä tehdä samanaikaisesti molempia.

Lupaan myös yrittää päivittää blogia tasaisesti. Tiedän, että teitä lukijoita on jo paljon - mikä on ihanaa ja suuri kiitos siitä. Olisi ihana lukea myös vielä enemmän kommenttejanne.
Koska sisustaminen on yksi intohimoistani, ajatettelin, että myös sitä löytyisi tänä vuonna enemmän blogista. Toivottavasti en kuitenkaan karkota mieslukijoita sillä, koska teitäkin on paljon. Ruokaa tehdään jatkuvasti ja reseptejä tulee lisää, viinivinkit jatkuvat perjantaisin, kirja-arvosteluja, matkailua, ravintola-arvosteluja ja tuotesuosituksia tulossa ja tietenkin kaikkea mukavaa, jolla elämä tuntuu ja maistuu marenkikakulle, vaahdotetulle kermalle ja mansikoille.

On mukava aloittaa vuosi hyvällä mielellä, vuoden pimein aika ohitettuna ja luntakin saatiin valaisemaan pimeyttä. On niin monta syytä olla kiitollinen ja näin pimeään aikaan niitä on hyvä muistella tavallista enemmän, pysyy mieli virkeämpänä!

Upeaa alkanutta vuotta 2012 hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta