Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Neljän Kympin Illallinen

Lomamatkamme alkoi nuoruudenystäväni "Neljän kympin illallisella" Kalastajatorpalla. Juhlat sopivat täydellisesti lomasuunnitelmaamme, koska lähtömme lämpöön oli sunnuntai-iltapäivällä (niin luulimme vielä silloin).

Visa Luttisen kaikki (luultavasti) tämän hetkiset alter egot olivat paikalla ja meno oli kertakaikkisen mahtavaa. Ilta vietettiin pääasiallisesti tanssilattialla, vanhoja koulukavereita tapaillen ja nuoruuden toilailuja muistellen ja niitähän riittää...

Lavalle kipusivat illan aikana:

Armas Hurme & Repo-sekstettiNat Newborn BIG Time


Visa & Villikissat Gebardi

Lahjaksi laatikollinen Gebardi-kyniä :)

Jos ette vielä tunne kyseistä artistia, niin linkistä pääsette kuuntelemaan Nat Newbornin Honeymoon in Europe.


Kalastajatorppa

Kalastajantorppa kuuluu Hilton-ketjuun. Kalastajatorpan paikalla oli oikea torppa, jossa avattiin kahvila vuonna 1915. Fazer rakennutti sen tilalle ravintolan 1936. Sitä on laajennettu useita kertoja.

Ensimmäinen hotellirakennus valmistui vuonna 1969. Uudempi hotellirakennus valmistui 1975.
Kalastajatorpalla on järjestetty useita viihteen keskeisiä tilaisuuksia. Vuonna 1952 Armi Kuusela kruunattiin siellä Suomen Neidoksi. Siellä on pidetty myös muotinäytöksiä ja järjestetty konsertteja. Suomen ensimmäinen disco järjestettiin Kalastajatorpalla 1966.

Lähde: Wikipedia

Ravintola on nykyisin suojeltu rakennus. Hotelli on uudistettu perusteellisesti vuonna 2003. Tälläkin hetkellä hotellin ruokaravintola oli remontin alla ja alakerran pienempi ravintola toimi väliaikaisesti myös iltaruokaravintolana.

Huoneet ja ruoka

Yövyimme Kalastajatorpalla lasten kanssa. Huoneeseen mahtui yksi lisävuode ja pienempi lapsista nukkui parivuoteessa. Huone oli erittäin siisti, mutta tietenkin vähän ahdas lisävuoteen kanssa. Parveke oli merelle päin, näin talvella sillä ei ole suurtakaan merkitystä. Kesällä maisemat ovat varmasti erittäin kauniit. Aamiainen oli runsas ja monipuolinen sekä aikuisten että lasten mielestä.

Galaillallisen ruoka ei vastannut odotuksiani "Kalastajatorpan ruoasta". Ruoka oli tasaisen ok, mutta mitään makuelämyksiä illallinen ei tarjonnut.  Onneksi viinit olivat hyvät, seura mahtavaa ja ohjelma tarjosi kaikki ne elämykset, mitä ruoasta jäivät puuttumaan.


Upea ilta, kiitos Visa, Armas, Nat ja Gebardi. Oli ihana nähdä pitkästä aikaa!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta