Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kiinalainen uusi vuosi


Kiinalainen uusi vuosi vaihtui Thaimaahan tullessamme, valitettavasti koneemme 9 tunnin myöhästymisen takia suuremmat juhlallisuudet jäivät kokematta, mutta ehdimme lähettää kom loy´n ilmaan kaikilla toiveilla ladattuna. Nämä paperilyhdyt valaisivat taivasta monena iltana lomamme aikana. Syvän mustassa yössä niitä oli ihana seurailla parvekkeelta.

Olen onnistunut järjestämään Thaimaan matkani aina juhlien aikoihin, vaikka en tietoisesti ole sitä tehnytkään. Olen viettänyt matkojeni aikana thaimaalaisen uuden vuoden (Songkran), Kiinalaisen uuden vuoden sekä Loy Krathongin, joka ei ole kuitenkaan virallinen juhlapäivä. Kyseiseen juhlapäivään kuuluu "krathong", joka on pieni baananipuunlehdestä tehty kelluke jossa on kukkia ja kynttilöitä. Tämä kellukkeen pois lähettäminen on traditio,  joka symboloi kaiken katkeruuden, vihan ja taakan poispäästämistä, jotta henkilö voi aloittaa uudestaan paremmalta alustalta.Thaimaan temppelit ovat äärimmäisen kauniita. Tälläkin matkalla vierailimme muutamassa sekä kiinalaisessa että thaitemppelissä. Temppelien muodot, värit ja tunnelma ovat jotakin taianomaista.
Toivotaan tälle vuodelle onnea: olen sytyttänyt suitsukkeita, soittanut kelloa, löytänyt onnennumeron ravistamalla yhden tikun rasiasta pois ja tehnyt kaikki muutkin mahdolliset rituaalit oppaamme neuvoilla. 

Kotiin palattuani löysin aivan loistavan sivuston, josta voi lukea enemmänkin suitsukkeiden historiasta ja eri käyttötarkoituksista sekä eri tyypeistä. Siellä näytti olevan myös kaiken kattava valikoima suitsukkeita sekä tuoksuöljyjä, siltä varalta jos nuo edellisiltä matkoilta tuodut joskus tämän vuosituhannen puolella loppuvat...

Hotellimme kiinalainen uusi vuosi ja varmastikin uuden vuoden toivotuksia tai ainakin jotakin siihen suuntaan

Kultaa ja punaista


Onnennumeroa etsimässäTemppelien kauneutta
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta