Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hotel Kämp hääpäivänä
Joskus pieni irtiotto arjesta on paikallaan ja erityisesti silloin kun on hääpäivä. Emme lähteneet ulkomaille, mutta hääpäivä tuntui siltä kuin olisin ollut aivan jossakin muualla kuin Helsingissä.

Junamatkalla virittäydyin tunnelmaan lukemalla vaaleanpunaista suomalaista sinkkuelämää chic lit -romaania Enchanté - Hauska Rakastua!, joka oli samppanjan täyteinen kuvaus Pariisista, rakkaudesta ja ystävyydesta. Romaani sopi keveydellään päivääni aivan täydellisesti.

Yleensähän minä löydän aina jotakin pientä tai isoa nuristavaa hotelleista, mutta nyt pitää sanoa, ettei minulla ole mitään valituksen aihetta, siis ei yhtään mitään.  Hotelli Kämp vei sydämeni.

Hotellin palvelu oli ***** arvoista. Huomaamatonta palvelua ja silti äärimmäisen kohteliasta henkilökuntaa, huomioiden kaiken mikä oli tarpeellista.

Aamiainen ***** arvoista. Kahvi tarjoiltiin pöytään, tuorepuristettua hedelmämehua ja kaikki mahdollinen löytyi aamiaispöydästä.

Huoneet ***** arvoiset. Tahrattoman puhtaat, kirjaillut vitivalkoiset lakanat. Kylpytakit, tossut ja marmorikylpyhuone.

Mahdollisuus kuntosalin ja saunojen käyttöön sekä tietysti Kämp Spa. Tällä kertaa jätimme nämä kaikki väliin, mutta olen aiemmin kirjoittanut Kämp Spasta.

Minä ymmärrän hyvin, etteivät kaikki Suomen hotellit ole ***** hotelleja, mutta jos edes siisteys olisi puolet tästä, niin kyseessä olisi huomattava parannus. Yleensä lasten kanssa hotelliöitä viettäneenä, tiedän hyvin miltä lattiat näyttävät, kun konttailen hakemassa leluja sängyn alta. Nyt en hakenut niitä, mutta tiesin, etten olisi löytänyt sängyn alta mitään.

Oli vaikeaa käsittää olevansa Suomessa, tunsin päässeeni lukemaani romaaniin mukaan ja asuinpaikkani oli selkeästikin upea luksus hotelli Pariisissa. Vain Louboutinit puuttuivat jalastani ja Vuitton käsivarreltani.

Suosittelen Kämp hotellia ylellistä hetkeä kaipaaville ja erinomaista palvelua arvostaville!

Tämä oli siis hääpäivän aloitus, enkä ollut saanut edes miestäni vielä Helsinkiin, joten lähdin tutustumaan Helsinkiin. Kirjoittelen siitä lisää tällä viikolla.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta