Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lindströminpihvit ja nirso perhe


Jokapäiväinen huokailu arkiruoan parissa jatkuu. Miten helppoa tämä olisikaan ilman kaikenmoisia ruokavalioita. Koivun kukinnan vuoksi epäluuloiselta pikku epäilijältä on poistettu pähkinän lisäksi myös omena ja raaka porkkana. Mies karppaa ja minä olen ilman viljoja. Tee tässä sitten ruokaa, joka miellyttäisi kaikkia. Lapsille tietysti keitellään perunoita ja pastaa lisukkeeksi, mutta toinen heistä inhoaa pastaa ja toinen ei pidä perunoista, miehelle ei kelpaa tällä hetkellä kumpikaan ja minulle käy vain peruna. Lapset nirsoilevat kasvisten kanssa ja salaatti ei käy ollenkaan. Aina kuitenkin pitäisi olla jotakin pöydässä klo 17. Joskus tämä voisi olla ihan vähän helpompaakin.

Tuskailun jälkeen pyöräytin lindtröminpihvejä, kuorrutus voimakkaalla juustolla ja kruunaus siivulla chorizoa. Poikkeuksellisesti sain molemmat lapset syömään perunamuusia, mutta nyt onkin menossa kausi, ettei liha maistu... joskus ei vaan ole helppoa tämä ruoan tekeminen.


Lindströminpihvit juustolla ja chorizolla

800 g hirven- tai naudanjauhelihaa
5 dl raastettua raakaa punajuurta
1 dl korppujauhoja gluteeniton tai tavallinen
2 dl creme fraiche täysrasvainen
n. 1 dl vettä
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria

juustoa
chorizoa

Raasta kuorittu punajuuri hienoksi. Sekoita korppujauhot creme fraichen joukkoon, lisää vettä tarpeellinen määrä ettei seoksesta tule kovaa. Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pannulla öljyssä. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista koepihvi 225-asteessa n. 15 min.ja tarkasta maku. Laita pihvit uuniin.
Ota pihvit pois uunista ja leikkaa niiden päälle siivu juustoa. Castello Reserve Aged sopi loistavasti ja sitä oli jäänyt kaappiin, mutta vähintään yhtä hyvin punajuuren kumppaniksi sopisi sinihomejuusto tai vuohenjuusto, laita pihvit vielä hetkeksi uuniin niin, että juusto sulaa hieman. Pihvit pois uunista ja lopuksi päälle siivu chorizoa (Lidl).


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta