Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ylioppilaalle pakettiin


Viikonloppuna juhlitaan ylioppilaita ja ammattiin valmistuvia. Kukkia ostetaan valtavat määrät ja minä tietysti suurena kirjojen ystävänä meinaan vinkata muutaman hyvän vaihtoehdon ruusulle. Pidän kukistakin, mutta kirja säilyy pidempään ja uskon, että nuorelle siitä olisi enemmän iloa. Varsinkin kun suuri osa muuttaa pian omaan asuntoon ja aloittaa opiskelijaelämän tai työelämän. Kaksi viimeistä suositusta paketoisin vain täysi-ikäiselle.


Ulla Svensk

Leipovalle nuorelle

Fantasiakakuistaan ja suosituista leivontakirjoistaan tunnettu blogileipuri, leipuri-kondiittori Ulla Svensk ilahduttaa nyt kotileipureita pikkusuolaisilla, piirakoilla ja ihanilla voileipäkakuilla.

Kirjassa on reseptejä lihapulla-mozzarellakakusta ja vähähiilihydraattisesta juustopiirakasta katkarapukierteisiin, pippuriseen lammas kakkuun, kauraleseleipään sekä runsaasti piirakkaohjeita. Reseptit ovat suhteellisen yksinkertaisia, joten alkavakin leipuri osaa tehdä kauniit piiraat.

Erikoisruokavaliot on otettu huomioon kirjan kaikissa luvuissa.K niin kuin KOTI -
Heli Lahdenranta ja Ulla-Maija Lähteenmäki

Sisustajalle ja omaan kotiin muuttavalle

“Luo kodistasi tila, jossa itse viihdyt, ja unohda muiden mielipiteet. Persoonallinen, rakkaudella sisustettu koti on aina ihana”

K niin kuin koti esittelee kymmenen suomalaista kotia, joissa näkyy asukkaiden oman käden jälki. Kirjassa ei ihailla kliinisen siistejä, stailattuja luksushuoneistoja, vaan tavallisten ihmisten rakkaudella ja omalla rahalla sisustamia koteja, joissa eletään nauttien kenen tahansa ulottuvilla olevista asumisen ideoista ja yksityiskohdista. Kirja jakautuu kymmeneen lukuun, joista jokaisessa esitellään yksi koti, perehdytään yhteen teemaan ja annetaan asiantuntijan laatima muistilista, mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Kirja on täynnä ihania pieniä ideoita varastettavaksi omaan asuntoon. Inspiroidu, nauti ja ihastu! 
Niin minäkin tein.
Juustot & juomat
Antti Uusitalo


Kirja juustojen ystävälle

Juustot & Juomat -kirja on Uusitalon neljäs tietokirja. Aikaisemmissa teoksissaan Antti on paneutunut konjakin, calvadoksen ja sherryn sielunelämään.

Kirjasta löytyy ammattilaisen ohjeet juustojen monipuoliseen käyttöön sekä täydellisen juustovalikoiman kokoamiseen. Kirjassa käsitellään 22 klassista juustoa ja kirja vinkkaa jokaiselle täydellisen juomaparin.

Esimerkiksi suomalaiselle emmentalille Uusitalo suosittelee tammitettua Chardonnay valkoviiniä Kaliforniasta ja punaviinin ystäväville kevyitä Gamay- tai Pinot Noir -viinejä. Ranskalainen camembert taas maistuu taivaalliselta normandialaisen, puolikuivan maalaissiiderin kanssa. Kirjan loppupuolella on vielä muutamia juustoisia ja juustojen kanssa sopivia reseptejä.

Hyvä juttu on, että jokaisen juuston kohdalla on myös millaisia viinejä kyseisen juuston kanssa kannattaa välttää.Lasse Pakarinen, Sanna Kekäläinen, Reetta Pasanen

Kokkaavalle nuorelle ja viineihin tutustuvalle

"Elämä on liian lyhyt huonojen viinien juomiseen. Sama sanonta pätee varmasti myös ruokaan."

Kirja esittelee 15 viinien päätyyliä, joiden avulla myös kokematon viininnauttija voi hahmottaa, millaisesta ruokaviinien ryhmästä kulloinkin sopivinta juomaa voisi lähteä etsimään.

Lähtökohtana on ennen kaikkea erilaisten viinien yhdistäminen ruokaan. Siksi kirjan viinisisältöä täydentävät modernit, herkulliset, kotikeittiöön soveltuvat reseptit sekä tyylikkäät kuvat.

Esimerkiksi hapokkaan aromikkaat valkoviinit makupareiksi resepteistä löytyy valkoista parsaa kylmäsavulohen ja salsa verden kanssa sekä lihasalaattia ja aasialainen vinegretti.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihania kirjoja. Muihin en ole vielä tutustunut mutta tuo K niinkuin koti on ainakin upea kirja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidin myös kovasti tuosta sisustuskirjasta, paljon pieniä vinkkejä ja joka lukukerralla löytyy jotakin uutta.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta