Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesäkoteja


Ei ole mitenkään mieltä ylentävää, kun aamulla katsoo ikkunasta ulos ja taivas on jälleen harmaa. Toisaalta on aika mukava käpertyä sohvan nurkkaan ja ottaa mukaan vino pino sisustuslehtiä. Niitä voisi toki lukea auringonpaisteessa laiturilla, jos olisi laituri ja auringonpaistetta. 

Olen kevään aikana tarttunut jo useampaan otteeseen Sania Hedengrenin ja Susanna Zacken Kesäkoteja-kirjaan ja olen sen avulla luonut itselleni aivan valtaisan mökkikuumeen. Miten ihanaa olisikaan ihan ikioma mökki merenrannalla.

Rakastan modernia arkkitehtuuria, mutta taas toisaalta rakastan juuri noita kirjassa olevia romanttisia vintage, shabby chic, kirpputorityylisiä mökkejä. Luulen, että jos joskus löytäisi sopivan paikan ja se olisi tyhjä tontti, niin toivottavasti tontista pystyisi päättelemään mitä tyyliä edustava yksilö siihen tulisi.

Kesäkoteja-kirja on täynnä sellaisia kuvia ja ideoita, että mökkikuume kohoaa huippuunsa. Kirpputorien ystävälle, kuten minäkin, tämä on aarre. Lisää uusia käyttötarkoituksia vanhoille kalusteille, patalapuille ja astioille. Romanttisen tyylin ystäville tämä käy myös oppaana kodin sisustamiseen. Kaunis ja inspiroiva kirja!

Kenelle? Lahjaksi mökin emännälle tai mökistä haaveilevalle.

Sania Hedengren ja Susanna Zacke ovat ruotsalaisia stylistejä ja sisustustoimittajia. He työskentelevät useille aikakauslehdille ja ovat kirjoittaneet viisi sisustusopasta.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Oi, tämä on yksi ehdoton lempikirjani! Upeita ideoita ja kauniita kuvia. Minulla on kirjasta sen ruotsinkielinen "Vackert med vintage" versio :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan tuo pitänyt arvata :) Mietinkin, että ihan Johannan näköinen kirja kun katselin tätä.

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta