Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kotiterassilla


Vihdoinkin terassi on suurin piirtein kesäkunnossa. Viime vuonna tuskailin korikalusteiden kanssa ja haaveilin polyrottinkisohvista. Tuunausintoiluni lähti käyntiin 3 viikkoa sitten ja sen jälkeen musta spraymaalipullo on suihkunnut useammassakin paikassa kotona. Korikalusteet saivat uuden himmeän mustan värin, joka oli mielestäni oikein onnistunut. Pulloja kului aika huimat 11 kpl, näillä saatiin uusi maalipinta kahteen tuoliin, sohvaan sekä pöytään. Pienemmälläkin olisi saattanut päästä, jos maalauksen olisi tehnyt tuulettomassa tilassa eikä pihassa, kuten minä tein. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen.

 Kävin ostamassa Jyskistä polyrottinkiset Genova tarjoustuolit á 40,- ruokapöydän ympärille ja mustat upottavan paksut Genova pehmusteet, jotka olivat myös tarjouksessa á 10,-.  Nyt vaan odotetaan kesän alkua ja valmistaudutaan siihen ostamalla hirvittävät määrät hyttysmyrkkyä. Hyttysiä on täällä sellainen määrä, etten muista nähneeni aiemmin vastaavaa. Ihana Suomen suvi.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä terassi kauniilta ja kutsuvalta :) Ja sprayaus näyttää sopivan rottinkikalusteille loistavasti.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna :) tuntuu kutsuvan erityisesti hyttysiä... Ainakin vielä ovat maalit pysyneet kiinni ja ainahan voi sitten sprayta lisää, jos alkaa rapisemaan. Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta