Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Puutarhaperjantain unelmia


Unohduin tänä aamuna katsomaan televisiosta Puutarhaperjantai ohjelman uusintaa, miten tuollainen sarja on päässyt menemään kokonaan ohi, vaikka tälläkin hetkellä molemmat sekä Yle TV1 että Yle Fem esittävät sitä. Ohjelma on kuin Strömsö, mutta nyt oleillaan puutarhassa, tuunaillaan, istutetaan ja tottakai tehdään vähän ruokaa. Kaiken lisäksi ohjelmassa on aivan ihanaa musiikkia.

Kuva: SVT

Kuva: SVT

Ohjelma on tullut SVT:llä nimellä Trädgårdsfredag, mutta esitysajan muuttumisen myötä myös Trädgårdsonsdag nimellä. Joka tapauksessa tämä on taas niitä hetkiä kun pitää sanoa, että ruotsalaiset osaavan tällaistenkin ohjelmien teon niin hyvin, että mahtaakohan tällekään koskaan löytyä suomalaista vastinetta ja miksi oikeastaan pitäisikään? Ohjelman juontavat ihanat Pernilla Månsson Colt ja Tareq Taylor. 

Tästä pääsette katsomaan ohjelmaa Yle Areenan puolelta. Täältä SVT:n sivuilta löytyvät reseptit ja kaikkea muutama mukavaa ohjelmassa esiintynyttä ja jos ruotsinkieli luistaa niin tästä näkee Ruotsissa jo tulleet uuden tuotantokauden jaksot.

Tänä iltana (keskiviikkona) puutarhaperjantai tulee Yle Fem 20.30 - 21.00.  Siis siltä varalta, jos haluaa tehdä jotakin muuta kuin nauttia vesisateesta. Jakso 10/12. Kesän köynnöskasvisommitelmassa kukkivat hajuherneet, keijunmekot ja mustasilmäsusannat. Terassia koristavat perinteiset amppelikukat, kuten ahkeraliisa, begonia, pelargonia ja verenpisara.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Suosikki ohjelmani ja Tareq loihtii aivan mahtavia ruokia. Muutaman kauden olen seurannut ja hyvin on sarja aina uudistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisinpa minäkin ymmärtänyt katsoa tätä alusta saakka. Onneksi Areenalta näkee edes muutamia vanhempia jaksoja. Ruoat ovat yhtä ihania kuin koko ohjelmakin :)

   Poista
 2. Todella hyvä ohjelma! Juuri katsoin tuon tämän iltaisen jakson ennen saunaan menoa. Hyviä vinkkejä ja ideoita ohjelmasta saa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ohjelma saa toivomaan ainaista kesää :) Katselin yhden jakson Aarenalta, jossa terassi maalattiin mullan, kahviporojen ja kahvin seoksella ja päälle pellavaöljyä, aikamoinen sörsseli. Hieno tuli ja varmasti luonnonmukainen :)

   Poista
 3. Mä olen ihan hulluna tohon sarjaan. Ja molemmat Taylorit on SÅ SÖTA! Ja Pernilla kans!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta