Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Gourmetrekka Pori Jazzissa


Käväisimme eilen tutustumassa lasten kanssa Porissa jazzkadulla olevaan The Bisonin ravintolaan. Tämän ravintolan lisäksi heillä on anniskeluravintola Kirjurinluoto Arenalla. The Bison toimii myös Pori Jazzin piknikkorien toimittajana. Postauksen lopussa lisää tietoa piknikkoreista ja miten sellaisen saa tilattua helposti. 

Lista näytti vakuuttavalta ja sitä oli ruokakin. Lastenlistaa ei ole erikseen, mutta annoksista tehdään pienempiä versioita lapsille ja saattaa olla, että pyynnöstä voi löytyä myös tikkuperunoita ja nakkeja.


Ravintolan sivussa on rekka, joka on muutettu keittiöksi. Tämän liikkuvan elintarvikehuoneiston eli gourmetrekan kanssa on kierretty tänäkin vuonna jo monet festivaalit ja tarjottu erinomaista ruokaa sitä arvostaville. Ravintolassa käytetyt raaka-aineet ovat lähes kokonaan kotimaisia eikä eineksiä käytetä. Ruoka valmistetaan alusta loppuun saakka gourmetrekassa, jossa on kunnon ravintolakeittiön varustus.Ruoka oli erinomaista, raaka-aineen omaa makua kunnioitettiin ja korostettiin kevyesti mausteilla ja yrteillä. Nirso tyttäremme tilasi maissikananrintaa uusilla perunoilla, jättäen kaikki annokseen kuuluvat ihanuudet pois. Hän piti annoksesta kovasti. 
Poikani tilasi alkuruoaksi valkosipulivoissa paistetut etanat & roquefortkastikkeessa. Onneksi sentään ehdin ottaa maistiaisen, ennenkuin etanat katosivat parempaan suuhun. Mahtava annos ja todellisia herkkuja alkuun tuodun valkosipulipatongin päällä. Pääruoaksi hän nautti maissikanan rintaa & paistetulla ankan maksalla. Maissikanan rinta oli mehevää ja tämäkin annos katosi nopeasti.

Valkosipulileipää
Etanat
Pikku Nirsoni riisuttu annos juuri sellaisena kuin hän pyysi: kanaa ja grillattuja uusia perunoita kasvisten kera

Maissikanan rintaa & paistetulla ankan maksalla lasten annos koko
Otimme mieheni kanssa alkuun parhaita meren antimia kahdelle ja pitää sanoa, että voisin poiketa toisenkin kerran nauttimaan tämän vaikka kera kuohuvan. Harvoin on jazzkadulla saanut näin herkullista ruokaa telttaravintolasta. Pääruoaksi nautin isokauriin filettä, siitakesienipaistoksen, portviinikastikkeen ja paahdettujen uusien perunoiden kanssa. Mieheni otti grillatut karitsan selykset, siitakesienipaistoksen, valkosipuliperunapyreen ja tumman portviinikastikkeen kanssa. Kauriinfile oli loistavaa, mutta nyt kallistuisin kuitenkin mieheni annokseen sen maukkaiden lisukkeiden ansiosta.
Meren parhaita antimia kahdelle, kyseessä oli iso tarjotin

Isokauriin filettä
Karitsan selykset
Kun me kaikki muut olimme halkeamispisteessa pikku nirsoni ilmoitti haluavansa vielä jälkkäriä, samettinen suklaafondant vaniljajäätelöllä ja mansikoilla sai suklaafaniltamme hyvän arvostelun.

Tämä oli ehdottomasti paras jazzkadulla nauttittu kokonaisuus ikinä, joten jos haluatte erinomaista ruokaa jazzeilla tiedätte mihin suunnata. 

The Bisonin jazzkadun ravintolan ruokapuolen pöytäpaikkoja on rajoitetusti, joten ravintola suosittelee tekemään pöytävarauksen Piia Björk p. 050 5491810.


Suklaafondant
Näkymät the BISONin takapihan terassilta, johon ilta-aurinko paistaa ihanasti
Keittiöpäällikkö Petteri Rosenbom gourmetrekassa 

The Bison on porilainen kokous- ja edustustiloja vuokraava yritys, joka tarjoaa myös elämys- sekä tapahtumapalveluita. Näin Pori Jazzien aikaan the Bisonilla on ravintola sekä jazzkadulla että Kirjurinluoto Arenalla. Näiden lisäksi he tekevät piknikkoreja Kirjurinluodon konsertteihin.


Korit voi 
- tilata lipun oston yhteydessä Lippupalvelusta tai 
- suoraan Bisonilta piia.bjork@bison.fi tai p. 050 549 1810
Koreja on saatavilla myös Kirjurinluoto Arenalla ilman tilausta, mutta tilaamalla etukäteen varmistat, ettet jää ilman piknikeväitä.

Pori Jazz 2012  Piknik-kori sisältää

Herkullinen tapas:
- Aurinkokuivattua tomaattia
- Yrttimarinoituja oliiveja, fetajuustoa ja kaprista
- Marinoitua valko- ja punasipulia
- Cocktailkurkkuja
- Lempeästi tulinen chili-kanapastasalaatti
- Dijonsinapilla aateloitu perunasalaatti
- Lammaspullia
- Italialialaista salamia
- Raikasta melonia
- Maalaisleipää, tuorejuustoa
- Suussa sulavaa suklaakakkua

Sisältäen kylmälaukun ja kertakäyttöaterimet
Piknik-kori tehdään yhdelle tai kahdelle henkilölle

hinta yhdelle 25€/kori, tai kahdelle 40€/kori

Varaukset ja tiedustelut piia.bjork@bison.fi p. 050 549 1810QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Aikamoiset hinnat. Noilla pitäisi kärkkyä jo Michelin-tähden tasoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Festareilla on aina festarihinnat :)

   Poista
  2. Minusta raaka-aineiden laatuun nähden kohtuulliset.
   Kun annoksen hinnasta poistetaan raaka-aine-, palkka- ja muut kulut, ei paljon jää..
   Michelinannokset on murto-osan kokoisia verrattuna kuvissanähtyihin.. Eli kaikki on suhteellista.

   Poista
 2. Onhan se kallista, jos ei ole varaa.. Kun näitä ruokia maistaa, ni kyllä siinä jo sitten tajuaa, mistä sitä maksaa!

  VastaaPoista
 3. Kadulla on varmaan kohtuulliset vuokrat joo, epäilemättä. Ihan tasokasta ruokaa ympäristöönsä, mutta ei mitään mihin ei itse kykenisi joten laitetaan rahat kiertoon sinne missä tuohon en yllä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä on raaka-aineet hintansa veroisia ja annokset todella onnistuneita! ''Festareilla'' makkaraperunat maksaa 9e pahvikiposta tarjoiltuna ja tylysti käteen tyrkättynä. Sillä rahalla saa kotiin hk:n sinistä pari kiloa ja ranskiksi kyytipojaksi viikon tarpeisiin, eikös se sitten ole kallista?
  Kyllä minä maksan mielelläni laadukkaasta annoksesta, festariolosuhteisiin nähden upeasta kattauksesta ja tasokkaasta palvelusta.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta