Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mitä lapsille lahjaksi?


Lasten synttärit ovat ensi viikolla ja nyt pitäisi aloittaa lahjojen mietintä ja tietysti kakkujensuunnittelu. Molemmat lapset ovat syntyneet samana päivänä, mutta sentään kaksi vuotta oli välissä. Poikani sai 2-vuotislahjaksi pikkusiskon.

Lastenhuoneet ovat täynnä leluja ja vaatteita on tarpeeksi kaapissa. Olisi kiva ostaa huoneisiin jotakin sellaista, mihin niitä tavaroita voisi laittaa ja mitä voisivat sitten vanhempana ottaa mukaansa. Luulen, että äiti ei tällä lahjaidealla saa pisteitä kotiin, kun listoilla on Nintendo DS -konsolia ja muuta turhaa kivaa härpäkettä.

Minä ajattelin, että String hyllyt olisivat ihanan kepeät lastenhuoneisiin. Ehkä pitää kunnioittaa lasten toivelistaa vielä muutama vuosi ja unohtaa järkevät designlahjat hetkeksi, mutta sitten taas toisaalta.... ehkä valkoinen pojan huoneeseen ja vaaleanpunainen tytölle.

Kuva: FinnishDesignShop
Kuva: FinnishDesignShop
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. String-hyllyt ovat niin ihania ja kauniita! Lahjaksi olisi ainakin varma valinta jolle tulee aina olemaan käyttöä. Siitä en sitten tiedä että pääseekö lasten synttärilahjalistalla edes top 100 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pääse ei, mutta onneksi on isovanhemmat, joiden lahjat usein sijoittuvat jo top 10 listalle.

   Poista
 2. Ihanat hyllyt! Designia lahjaksi on hyvä idis, voisin antaa myös kummilapsille. :)

  Muistan kyllä itsekin, kuinka en ihan aina innostunut niistä hopealuksikoista tai astioista, joita alkoi tulla jo suht nuorena lahjoiksi. Mutta jälkeenpäin niistä on ollut niin iloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma on ollut minulla, mutta kun tuota "krääsää" kerääntyy muutenkin joka paikka täyteen, niin olisi oikeasti mukava ostaa jotakin "järkevää". Järkevää se taitaa olla ainoastaan minun mielestäni :)

   Poista
 3. Kaksinverroin vaikeampi tuo yhteinen syntymäpäivä - kokemusta on, kun tyttö ja poika syntyivät samana päivänä vuoden välein. Lahjojen piti olla verrannolliset ja yksilölliset. Aikaa myöten keksittiin viettää myös syntymättömyyspäiviä, korvaamaan menetettyjä juhlia.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta