Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz hellan ja viinilasin välissä


Tällä viikolla käynnistyy ehdoton lempparifestarini Pori Jazz. Olen ollut Pori Jazzeilla jo saparopäisenä pikku tyttönä ja nyt mukana kulkee oma pikku tyttöni ja poikani.


Jazzien aikaan blogissa on luvassa normaalia enemmän Pori keskeistä materiaalia, piknikreseptejä ja viinivinkkejä piknikille. Viime vuoden jazztunnelmointia voi katsella täältä.


Erityisen hienoa on, että Pori Jazz festivaaliin sisältyy jo kahdeksatta vuotta, lasten oma viisi päivää kestävä Pori Jazz Kids Festival. Lasten jazzit alkavat lauantaina 14.7. ja jatkuvat keskiviikkoon 18.7 saakka. Pori Jazz Kids Festivalin omaa Svenska Dagenia vietetään jälleen maanantaina 16.7. Leppoisaa piknikhenkeä koko perheen kesken. Suosittelen lämpimästi!

Tänä vuonna olemme menossa ensin lasten kanssa jammailemaan lasten jazzeille ja loppuviikosta aikuisten kesken Areenalle. Omat suosikkini Paloma Faith, Aaron Neville ja Norah Jones esiintyvät lauantaina ja sunnuntaina. Hiljattain julkaistiin, että herra Paul Anka esiintyy lauantaina. Hän oli esiintymässä Pori Jazzeilla myös vuonna 2007 ja silloin hän todellakin "räjäytti" Areenan, joten saa nähdä tuleeko yhtä upea setti tänä vuonna. Kuuntelin eilen Spotifyn Pori Jazz 2012 -listaa ja löysin taas monta minulle ennalta tuntematonta muusikkoa, joita varmasti tulee kuunneltua lisää. Yksi uusista suosikeista oli Emeli Sandé. Nimenä outo, mutta kappaleet tuttuja. Hän nousee lavalle jo ensi viikon torstaina.

EDIT: Paloma Faithin esiintyminen peruuntunut :(

Jazzkadulla on paljon ilmaiskonsertteja jo tämän viikon lauantaista lähtien.

Tervetuloa Poriin jazzailemaan!Kuvat: Pori Jazz


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta