Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazzin päätöspäivä


Pori Jazzin viimeinen konserttipäivä toi kauan odotetun Norah Jonesin Poriin ja toi 11 000 katsojaa nauttimaan auringon paisteesta Kirjurinluoto Arenalle. Tunnelma oli leppeä kuin kesätuuli ja päivä oli täydellinen päätös Pori Jazzille. Olimme piknikillä yhdessä lasten kanssa, kuten huomattavan moni muukin on Pori Jazzin sunnuntaikonserteissa. Mukaan oli pakattu jos jonkin näköistä puuhakirjaa ja peliä, jotta lähes 5 tuntia kuluisi omalla peitolla ja hyvinhän se meni tänäkin vuonna. 

Unohdin vallan kirjoitella eilen, että lauantain konsertissa muutamia blogin lukijoita kävi ilmoittautumassa.  Kiitos siitä, lämmittää mieltä kuulla mukavia juttuja ja taas jaksaa kirjoittaa :)

Ainoana negatiivisena asiana koko viikosta mainittakoon, että lauantai-iltana siirtyessämme LP47:ltä jazzkadun kautta taksille, katua ei varsinaisesti voinut sillä hetkellä sanoa jazzkaduksi, lähinnä järkyttäväksi sekasotkuksi älämölöä ja juopuneita ihmisiä. Pori Jazzin ja varmasti kaikkien muiden festivaalien ikäviä puolia. 

Kokonaisuudessaan Pori Jazzista jäi erittäin hyvät fiilikset, hieman liikaa aurinkoa saaneet käsivarret, uusia artistilöytöjä ja muutama kilo lisää laihdutettavaksi. 

Norah Jones   Kuva: Pori Jazz/Kari Vainio

Puuhakirjoja ja kuulosuojaimet eli lasten kanssa konsertissa

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta