Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Silja Europa Wine and Dine


Terveisiä Ruotsista, palauduimme kotiin tänä aamuna. Matkustimme torstaina yölaivalla Turusta Tukholmaan. Olimme perjantain Gävlessä, siirryimme lauantaina Tukholmaan ja matkustimme taas sunnuntain yölaivalla Tukholmasta Turkuun. Matkustaminen on kivaa, mutta kotiin on niin ihana palata. Puran kameraa pikku hiljaa ja laitan muutaman hotelliarvostelun ja pieniä matkustusvinkkejä lisää pikapuolin.

Yleensä laivalla käydessämme otan lähes aina jo niin varmaksi todetun á la carte -puolen alkuruokapöydän pääruokana ja jos tilaa vielä jää, niin nautin herkkuja jälkiruokapöydästä. Nyt kuitenkin yritin taivuttaa itseni pois vanhoista kaavoista.
Nautimme menomatkalla Silja Europan Maxim á la carte -ravintolassa Wine and Dine -menun.

Wine and Dine -menun limemarinoitu lohi oli maukasta, annoksessa ollut kirsikalla maustettu mäti ei ollut mieleeni. Herkkutattirisotto oli rakenteeltaan puuroa ja joukossa olleet isohkot tatinpalaset olivat vetisiä, annos maistui juuri siltä miltä kuvassa näyttää. Tämä oli totaalinen riman alitus. Karitsa oli hyvää ja sopivan kypsyistä, mutta gorgonzolakreemi ja paistikastike yhdessä juuresten kanssa ei saanut minun makuhermojani syttymään. Juustolautanen ja tiramisu edustivat menun ehdotonta parhaimmistoa ja perjantain viinivinkkinä jo mainitsemani Tommasin Vigneto Fiorato Recioto yhdessä juustojen kanssa oli mahtava yhdistelmä. Menu parani loppua kohti, mutta pelastaminen ei enää onnistunut. Menu jätti paljon toivomisen varaa.
Ruokailu kesti lähes kolme tuntia, joten aterioiden välillä ehdittiin tekemään lasten kanssa väritystehtäviä ja jopa ulkoiluttamaan koiraa. Tarjoilija fiksusti mainitsikin menun tilauksen yhteydessä keston olevan kaksi tuntia. Laivalla lasten aika ei kuitenkaan tule pitkäksi, pelkästään ikkunapaikka tarjoaa mukavaa ajankulua upeilla näkymillään ja loput hoituvat ruoalla, piirrustusvälineillä, seurustelulla ja viimeinen oljenkorsi on Nintendo.

Paluumatkalla palasin normaaliin varmaan valintaani ja söin alkuruokapöydän pääruoaksi ja olin taas yhtä tyytyväinen kuin ennenkin. Joskus ei vain pidä vaihtaa jo hyväksi havaittua.QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta