Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kaunotar kaksilla kasvoilla
Keräilykohteeksi muodostuneen Juhla Mokka -rasian on tällä kertaa suunnitellut kuvittaja Lotta Nieminen. Harmittaa, etten ole ostanut aikaisemmin ilmestyneitä rasioita, nimimerkillä "Keräilyvaihteen alle joutunut". Olin jo päässyt eroon keräilystä ja nyt se nostaa taas päätään, kirpputorit ovat jälleen alkaneet kiinnostaa. Löytöjä on niin ihana tehdä ja varsinkin halvalla. Ehkä löydän nuo vanhemmat rasiat vielä kirpputorilta. Tälläisiakin kahvipurkkeja on aikoinaan kerätty.
Uudessa Juhla Mokka -kahvirasiassa yhdistyvät suomalaisten perinteisesti rakastaman vaaleapaahtoisen Juhla Mokka -kahvin sekä uuden Juhla Mokka Tumma Paahto -kahvin sävyt. Värikäs kuvitus symboloi vaihteluja kahvien makumaailmassa ja ammentaa niiden eri sävyistä ja tunnelmista.

”Juhla Mokka -kahvirasia on vakiinnuttanut asemansa vuosittaisena keräilykohteena, jonka ilmestymistä suomalaiset kahvinystävät odottavat. Rasia esittelee samalla suomalaista kuvitusosaamista sekä lahjakkaita kuvittajia ja kertoo heidän kahvitarinansa”, kertoo Pauligin Senior Brand Manager Minna Saari.

Kuvitus leikittelee kahvin eri sävyillä

Kansainvälisestikin tunnettu kuvittaja Lotta Nieminen leikittelee kuvituksessaan ajatuksella, maistuuko kahvi erilaiselta maalla ja kaupungissa. Häntä inspiroi ajatus, että eri tilanteisiin ja paikkoihin sopivat eri sävyiset kahvit.

”Lapsuudessani vaalea- ja tummapaahtoisille kahveille oli oma paikkansa. Rasian väreissä yhdistyvät kesämökkimme kirkkaat ja kaupunkimaiseman syksyiset ruskan sävyt. Värivaihtelut symbolisoivat vaihteluja makumaailmassa”, kertoo Nieminen kuvituksesta.

Niemiselle ominaiset vahvat värit, graafiset muodot sekä pienet yksityiskohdat näkyvät myös uuden Juhla Mokka -rasian kuvituksessa.

”Olen pienestä pitäen ihastellut mökkimme keittiön hyllyävuosikymmeniä koristanutta Pauligin Paula -kahvirasiaa. Siksi oli erityisen hienoa päästä suunnittelemaan oma versio rasiasta”, kertoo Lotta Nieminen.

Kahvirasiaa valmistetaan rajoitettu erä ja niitä on saatavilla hyvin varustetuista vähittäiskaupoista syyskuusta alkaen. Rasia sisältää 500g paketin perinteistä Juhla Mokka -kahvia sekä kahvimitan.


Aikaisemmin ilmestyneet Pauligin keräilypurkit
Kädentaitajistaan tunnettu Juhla Mokka julkaisi kahvirasian ensimmäisen kerran vuonna 2008 Klaus Haapaniemen kuvittamana. Haapaniemen jälkeen rasian on kuvittanut vuonna 2009 Sanna Annukka, vuonna 2010 Sanna Mander, vuonna 2011 Pietari Posti ja vuonna 2012 Lotta Nieminen. Juhla Mokka -kahvirasia ilmestyy seuraavan kerran vuonna 2013.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis tuo uusi purkki! Suosikkini postauksessa olleista purkeista taitaa kuitenkin olla tuo Johanna kahvipurkki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on kahville annettu kaunis nimi :)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta