Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Satakuntalainen saaristolaissushi


Sunnuntai-aamu alkoi rattoisasti napsauttamalla auki kolme siideripulloa. Näitä ei kuitenkaan napsautettu auki juotavaksi vaan reseptinkehittelyä varten, pitihän niitä tietysti maistaa. Sain Hartwallilta Onnen Omenoita -haasteen, jossa piti kehittää joko Happy Joe -siiderin kanssa nautittava tai siideriä reseptissä hyödyntävä brunssiruoka.

Ensimmäisenä mieleeni tuli omenoista tehty jälkkäri siiderikastikkeella, mutta ensimmäinen ajatus on yleensä se, mikä tule muillekin mieleen, joten ajatus lähti roskakoriin.
Seuraavaksi lähdettiin linjalle kurkku ja sitten vähän itämaisuutta, sitten tuli sushi ja lopputulos oli Satakuntalainen saaristolaissushi.


Satakuntalainen saaristolaissushi

Kurkkusalaatti
1 kurkku
1,5 dl Happy Joe Cloudy Apple -siideriä
3 rkl ruohosipulia

Kastike
1/2 limen mehu
0,5 dl Happy Joe Cloudy Apple -siideriä
2 tl raastettua inkivääriä

Kylmäsavulohta
Teriyakikastiketta
Saaristolaisleipää

Leikkaa kurkku pitkittäin neljään osaan ja leikkaa kurkun pehmeä sisus pois. Leikkaa kurkku erittäin pieniksi paloiksi. Laittaa kurkunpalat siideriin ja jääkaappiin tunniksi. Valuta kurkut kuivaksi ja juo liemi :) Leikkaa saksilla ruohosipulia kurkun joukkoon.

Tee kastike purista puolikkaan limen mehu, lisää n. 0,5 dl Happy Joe -siideriä ja 2 tl raastettua inkivääriä. Laita marinoitumaan 15 minuutiksi jääkaappiin. Siivilöi ylimääräinen neste pois ja rakenna leivät. Leikka saaristolaisleipää, laita päälle voita ja reilusti teriyakikastiketta (ei saa valua leivältä pois) kylmäsavulohta ja päälle kurkkusalaattia.

Leivät nautitaan Happy Joe Cloudy Apple -siiderin kera hyvässä brunssiseurassa.

...............................................................................................................................Happy Joe täydentää Hartwallin siiderivalikoimaa kolmella uutuusmaulla: Dry Apple, Cloudy Apple ja Oakwood Apple.

Happy Joe Dry Apple on kevyen raikas, kuiva omenasiideri. Iloinen ja pirteä juoma juhlaan ja tunnelmaan, myös jälkiruokien seuralaiseksi. Aidon omenan maun vangitseva englantilaistyyppinen omenasiideri on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Happy Joe Cloudy Apple on maultaan pehmeä ja arvokkaan tasapainoinen puolikuiva omenasiideri. Happy Joe Cloudy Applen valmistuksessa on käytetty suodattamatonta omenamehua. Matala hiilihappoisuus tekee siitä hyvän vaihtoehdon myös ruoan kumppaniksi. Kauniin samea, aidon omenainen juoma on pakattu tyylikkääseen 0,275 litran lasipulloon.

Happy Joe Oakwood Apple on herkän hienostunut, kuiva omenasiideri, jossa on paahtuneen omenan herkullinen vivahde. Sen täyteläinen maku syntyy ripauksesta tammitynnyrin aromeja. Herkullisen punertava värin omaava Happy Joe Oakwood Apple on monikäyttöinen ja laadukas ruokajuoma juhlaan.

Happy Joe Oakwood Apple on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Juoman alkoholipitoisuus on 4,7 %. Uutuudet ovat kaupoissa ja ravintoloissa syyskuun alkupuolella.

Lähde: Hartwall


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

 1. Näyttipäs herkullisilta susheilta! Tosin mielenkiintoni herätti kyllä herkullisen kuuloiset sidukkauutuudet! Täytyypä etsiä kaupan hyllyiltä nämä ensi viikonlopulle maistiaisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin positiivisesti yllättynyt näistä siidereistä. Parhaimpina pidin Cloudy Applea ja Oakwood Applea, dry versio meni limulinjalle.

   Poista
  2. Kiitos, täytyypä katsastaa kaupan hyllyt:) Kuulostaa hyvältä.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta