Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Finnair ja Marimekko designyhteistyöhönFinnair ja Marimekko aloittavat designyhteistyön, jonka myötä Marimekon klassikkoprintit tulevat osaksi Finnairin asiakkaiden lentomatkaa. Finnairin koneissa otetaan käyttöön Marimekko for Finnair -malliston tekstiilit ja astiat, joissa toistuvat Marimekon klassikkokuosit.
Marimekko-kuosiset astiat, peitot, tyynyt ja niskaliinat tulevat vuoden 2013 aikana kaikkiin Finnairin lentokoneisiin. Marimekon designerin Sami Ruotsalaisen erityisesti lentokoneympäristöön suunnitteleman Ilmo-sarjan tekstiileissä ja astioissa näkyvät Maija Isolan klassikkokuosit Silkkikuikka, Kivet, Seireeni, Kissapöllö ja Koppelo. Valitut kuviot kertovat lentämisen vapaudes­ta, ja harkittu värimaailma tuo mie­leen Suomen järvet ja maiseman tai­vaalta katsottuna. 

Kolmevuotisen yhteistyön symboli on Unikko-kuosinen Finnairin A340-lentokone, joka lentää Helsingin ja Finnairin 11 Aasian-kohteen välillä. Keväällä 2013 myös toinen Finnairin kaukoliikenteen lentokone maalataan Marimekko-kuosiin, jonka nimi julkistetaan myöhemmin. Lisäksi Finnairin myyntivalikoimassa on sekä lennolla että Finnair PlusShopissa tarjolla uusia Marimekko-tuotteita.

Toivomme, että taivaalla lentävät Marimekon sympaattiset suuret Unikot sekä muut lentokokemusta rytmittävät ikoniset kuviomme ilahduttavat ihmisiä ympäri maailmaa!”, sanoo Marimekon toimitusjohtaja Mika Ihamuotila ja jatkaa ”Olemme viime aikoina halunneet yhdistää Marimekon värikkään muotoilun ja muodin yllättävien tahojen ja taidemuotojen, kuten baletin, modernin tanssin tai kuvataiteen, kanssa. Nyt on aika tehdä jotain ennennäkemätöntä taivaalla.”

Näitä ihania astioita voi myös tilata ennakkoon lennolle, jotta niistä saa nauttia myös kotona
Talven valikoimassa tarjolla ovat muun muassa seuraavat vain Finnairin asiakkaille myynnissä olevat Marimekko for Finnair -tuotteet, joissa on käytetty Maija Isolan luomia kuoseja: Seireeni-teekannu ja Koppelo-kupit. 

Tässähän on aivan pakko alkaa suunnittelemaan matkaa. Pahasti pelkään, että nämä ovat vain businesspuolella, mutta siltikin Hellan ja viinilasin välissä -blogi TYKKÄÄ!


Kuvat: Marimekko


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta