Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

VIP-kutsu Indiedays InspirationiinMuistatteko kun kerroin, että blogini on kutsuttu mukaan Inspiration-blogeihin? Nyt asiat ovat edenneet, sivusto alkaa olla valmis ja olen käyttänyt jo beta-versiota hetken aikaa. Hyvältä näyttää!

Blogini pysyy edelleenkin tässä samassa osoitteessa, mutta blogia voi lukea myös Indiedays Inspiration -sivuston kautta.

 Indiedays Inspiration -sivustolla blogien seuraamisesta on tehty helppoa, riittää kun painaa lisää suosikiksi -näppäintä haluamansa blogin kohdalla. Joukossa on monta upeaa blogia ja monta uutta ihanaa tuttavuutta.

Sivujen kehitys on loppusuoralla ja nyt voin tarjota "sneak peekin" tulevaan uudistukseen.  
Jos haluat nähdä, miltä tuleva sivusto näyttää, pääset tekemään sen ennen muita.
Klikkaa itsesi http://indiedays.com/showroom/inspiration/ jossa kaikki mukana olevat blogit näkyvät, ja syötä sinne sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuneille lähetetään heti ensi viikon alussa linkki ja tunnukset, joilla pääset tutustumaan Inspirationin beta-versioon.

Tervetuloa!
Suomen suosituin blogiportaali Indiedays uusiutuu lokakuun aikana. Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia.

Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Näin lukija voi helposti bongata häntä kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja.

Indiedays on kesän aikana tutustunut tuhansiin blogeihin ja valinnut yhteisöön mukaan ne, joiden bloggaajat jakavat lukijansa kanssa inspiroivat juttunsa ja laadukkaat valokuvat. Avautuvalta sivustolta löytyy jatkuvasti uutta luettavaa ja ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Tyylikkään ja toimivan oloinen sivusto, täytyypä käydä tutustumassa. Ja onnittelut että olet päässyt mukaan! :)
  Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta, sivusto näyttää minustakin tosi hyvältä ja olen löytänyt aivan liikaa ihania uusia blogeja :)

   Poista
 2. Mukava löytää uusia blogeja hienossa portaalissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa ikävä puoli on, että nitä uusia kivoja blogeja näyttää olevan niin paljon, että aikaa kuluu tietokoneella entistä enemmän.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta