Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Inspiraatiota syksyyn


Joulun odotukseen kuuluu joulureseptien lisäksi joululehtien ja sisustuskirjojen selailua. Syksyn aikana on ilmestynyt muutamia inspiroivia sisustuskirjoja. Vaikka oma sisustustyylini on aika lailla moderniin kallellaan, ei se suinkaan estä löytämästä mahtavia idoita myös romanttisen tyylin kirjoista ja päinvastoin. Sitä paitsi olen huomannut lähiaikoina, että minimalismistani ei ole enää tietoakaan. Kirppistely pitää huolen, että kaikennäköisiä rojua aarteita alkaa kertymään kotiin.

Toteuta 82 ideaa moderniin kotiin on Australialaisen Inside Out -sisustuslehden parhaista ideoista koottu kirja. Nimensä mukaisesti kirja tarjoaa 82 erilaista sisustusideaa. Minun mielestäni nämä sopisivat muihinkin kuin moderneihin koteihin. Toteutuskelpoisia ideoita, askarteluvinkkejä, tilanjakajia, asetelmia, taidetta ja mukavia tuunauksia. Kirjan selkeät ohjeet, tarvikelistoineen ja vinkkeineen takaavat hyvän onnistumisprosentin.

Nuo paperipompulat pitää ehdottomasti kokeilla
Parolan asema on pieteetillä, luonnollisin ja alkuperäisin materiaalein entisöitävä arvopuutalo, jonka sisustusliikkeessä työskentelevä lasimuotoilija Katja Rinkinen ja hänen miehensä ostivat pari vuotta sitten kodikseen. Katja Rinkisen uusin kirja Sormustin ja sorkkarauta pitää sisällään 40 käsityö- ja ekohenkistä projektia Parolan Asemalta. Tällä kertaa työn alla on aseman puistossa sijaitseva vanha vartiotupa.  Kierrätystaloudessa mikään ei ole roskaa. Vanhat nahkavyöt, sähköjohdon pidikkeet, sateenvarjot, pyöräkumit, nahkatakit ja palaneet hehkulamput saavat uuden elämän.

Tämä nainen on uskomaton, kaikki hyödynnetään! Maailmassa ei ole mitään, mille Katja ei keksisi jatkokäyttöä. Käy kurkkaamassa Katjan blogia, niin ymmärrät mitä tarkoitan. Parolan asema -blogi valittiin Glorian Blog Awards -gaalassa parhaaksi sisustusblogiksi.

Geraldine Jamesin Tee inspiroivat asetelmat tarjoaa 224 sivua erilaisia asetelmia - hyvin erilaisista esineistä.

"Minulle seinä on kuin kaunis, tyhjä kangas, joka tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia, enkä koskaan malta odottaa että pääsisin "maalaamaan". Maaleinani käytän kaikkea, mitä voi laittaa roikkumaan seinille tai nojaamaan niitä vasten: valokuvia, taidetta, keramiikkaa, veistoksia, laatikoiden perukoilta löydettyjä outoja pikkuesineitä ja kirpputoreilta mukaan tarttuneita viehättäviä löytöjä."

Tämä kirja inspiroi tekemään upeita asetelmia, mutta myös tekemään löytöjä kirpputoreilta ja kaappien perältä. Kirja todistaa, että ryhmässä on voimaa. Yksi pullo on lasinkeräykseen sopiva, mutta 10 pulloa yhdessä on taideteos.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista vinkeistä! Tunsin inspiraation leviävän jo postausta lukiessani ja huomenna on otettava suunnaksi kirjasto sekä varmaan myös askartelukauppa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Maija, joulun odotus on itse asiassa paljon mukavampaa kuin itse joulu, joka menee aivan liian nopeasti ohi :) Odotuksesta pitää ottaa kaikki irti!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta