Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Zen Again


Sain testattavaksi muutaman uutuus teemaun Clipperiltä. Olen jo ennestään ihastunut tähän kokonaisvaltaisesti kauniiseen tuotteperheeseen. Näissä tuotteissa sisäinen ja ulkoinen kauneus kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla ja tämä ei ollut maksettu lause.

Kaikki Clipperin teet on tuotettu luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista, eikä niihin ole lisätty mitään keinotekoisia ainesosia. Uuden yrttiteesarjan tuotteet ovatkin saaneet Soil Association -järjestön luomusertifikaatin. Osa Clipperin tuotteista, kuten luomukahvit, on saanut myös Reilun kaupan merkin.

Ystäväni kanssa yritimme karkoittaa kaamosta päivällä Zen Again -teellä. Hyvää se oli, mutta Zen jätti vielä odottamaan itseään. 

Zen Again -yrttitee on saanut inspiraationsa kylpylöiden höyryävästä ja pysähtyneestä tunnelmasta. Teen maku on yhdistelmä sitruunamelissaa ja mentolin raikasta eukalyptusta. Kupillinen höyryävää Zen Again -teetä sopii erityisesti rentoutumishetkeen, jonka ainoa tarkoitus on unohtaa arjen kiireet. Tee sisältää myös häivähdyksen nokkosta ja ruusunmarjaa.

Illalla jatkoin kaamoksen kadotusta kynttilöillä ja teellä Ison Murun kanssa sohvan nurkassa. Aika hyvin se onnistuikin. Kun syksy tulee ei ole mitään parempaa sohvanurkkajuomaa kuin tee yhdistettynä kotimaiseen luomuhunajaan. 

Snore & Peace -teemaku sopi täydellisesti hetkeen ennen nukkumaan menoa. Rentouttava yhdistelmä kamomillan ja laventelin kukkaisia makuja sekä sitruunamelissaa sai kehon rauhoittumaan ja valmistumaan yöpuulle. Sopiva nautittavaksi juuri ennen valojen sammuttamista.

Ps. Kuorsausta ei kuulunutQuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olen ollut aikeissa testata Clippereitä jo ties kuinka kauan. En tajua, miksei niitä vieläkään löydy meidän keittiöstä!? Parannan tapani ja hankin (ainakin yhden) paketin heti huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia :) Kerrankin teeepaketit ovat niin kauniita, että ne voi jättää vaikka hyllylle näkyviin ja vielä ihania makujakin. Kerrohan sitten mitä pidit hankinnastasi.

   Poista
 2. Meilläkin on aina pari erilaista Clipperiä kotona. Nämä on melkein niitä ainoita yrttiteelaatuja, jotka maistuvat minulle. Sitruuna ja omppu ovat tämän hetken suosikit. Ja tietty se hyvän yön tee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä olivat kyllä erittäin hyvän makuisia. Minä olen haudutellut tähän asti vihreää teetä, mutta vaihtelu virkistää. Näitä saisi olla myös irtoteenä.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta