Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Joulufiiliksiä


Ensi vuonna aloitan joulusta nauttimisen kaksi kuukautta ennen joulua, näin ehdin varmasti fiilistellä pimeän ajan ainoaa valopilkkua tarpeeksi. Rakastan joulua - tunnelmaa, yhdessäoloa, herkuttelua ja joululehtien selailua. Joulu menee niin nopeasti ohi, että nauttiminen on pakko aloittaa ajoissa. Taisin ajatella näin myös viime vuonna ja ehkä sitäkin edellisenä, mutta ei taida onnistua.

Meillä on perinteisesti ripustettu joulusukka takan eteen ja joulupukki on käynyt tuomassa pienet paketit sukkaan helpottamaan lasten odotusta. Tänä vuonna pikku Murut heräsivät aamulla 5.30 katsomaan mitä sukissa on, siis oikeasti 5.30...

Pukkia odotettiin iltapäivällä ja tulihan pukki ja toi ihania lahjoja. Kertoilen niistä vähän myöhemmin lisää.


Joulupöydässä tunnelmointiin vanhalla kaavalla, kalapöytä iltapäivällä ja lihakattaus illalla. Selkeästi näyttää, että kalapöytä ottaa vuosi vuodelta suurempaa roolia, mutta tietysti savustettu peuranliha pitää pintansa - ilman sitä ei joulua tule. Herkkuja oli paljon ja paljon niitä on edelleenkin eli herkuttelu jatkuu. Taidankin kipaista jääkaapille tekemään juusto-liha-salaattikattauksen ja nauttia lasillisen portviiniä. Fiilistelen siinä samalla joulukuustamme, jonka neulaset ovat lattialla, eivätkä kuusessa kuten yleensä tässä vaiheessa joulua.QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Joskus joulutunnelma on tullut jo aiemmin, mutta nyt lahjojen paketoinnista, korttien teosta jne. huolimatta se ei tuntunut saapuvan. Vasta kuusen nosto sisään toi joulun. Kuusen perinteisesti haemme maalta jo kuun puolessa välissä, joten ehdimme nauttia siitä hyvissä ajoin ennen joulua.

  Rentouttavia päiviä ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi on minulle varma keino joulutunnelman saavuttamiseen ja kun sen yhdistää joululauluihin niin hyvältä näyttää. Tänä vuonna lunta oli riittävästi ja ajoissa ja spotify takasi koko maailman joululaulut. Siltikin joulukuu tuntuu menevän niin järjettömän nopeasti ohi ja tänä vuonna kuusi tai sen ranka on pakko kantaa ulos jo ennen uutta vuotta, koska neulaset ovat lattialla eivätkä puussa :) No aina ei voi voittaa. Tuo kuusen hakeminen maalta on varmasti mukavan jouluinen juttu.

   Oikein ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta