Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Mitä pöytään uudeksi vuodeksi?


Olen löytänyt joulupyhien aikana kauan sitten hukkaamaani harrastuksen - hiihdon. Eilen pääsin ekan kerran yksin ladulle ts. sain hiihtää omaa vauhtia. Pikku Murut menevät jo pitkiä matkoja ja poikani kanssa hiihtäminen käy kuntoilusta minulle, mutta oli mukava kokeilla omaa vauhtia. Aluksi tuli suihkittua aivan liian lujaa, mutta väkisinkin vauhti hiipui loppua kohti. Saldo 5 km ja niin järjettömän hyvä olo. Hiihto on liikuntalajien aatelia, koko kroppa tekee töitä, kaupan päälle saa punaiset posket ja happea.
Valitettavasti tämän päiväinen hiihtolenkki kaatuu vesisateeseen, jotakin rajaa sentään - minähän en sateessa hiihdä.

Uuden vuoden paukkujen ei niin suurena ystävänä olisin halunnut jostakin Thaimaassakin kiinalaisena uutena vuotena ilmaan lähetettyjä paperilyhtyjä. Valitettavasti en ole niitä mistään onnistunut löytämään. Ylläksellä on rakennettu kokonainen tapahtuma paperilyhtyjen ympärille. Ovat varmasti kaunista katseltavaa. Nimimerkillä: inhoan paukkuja.

Jouluruoka alkaa loppumaan/riittämään ja kroppa huutaa itämaista tai vähintääkin meksikolaista. Aina sama juttu joulun jälkeen. Olisi ihana tehdä uudeksi vuodeksi jotakin järisyttävän hienoa gourmeeta, mutta nyt pitää kuunnella omia mielihaluja ja Ison Muru on täysin samaa mieltä. Ei kun selailemaan keittokirjoja ja etsimään inspiraatiota, chiliä ja valkosipulia pitää olla ainesluettelossa ja siitä lähdetään. Blogistani löytyy guagamolen ja salsan reseptit, jos päädytte meksikolaiseen herkutteluun. Yösyömiseksi aioin hankkia kunnon nakkeja ja teen itse perunasalaatin. Uskon, että tämä menu kelpaa paremmin kuin hyvin myös Pikku Muruille.



Uuden vuoden pöytään vinkkaan marinoitua paahtopaistia vinegretin kera, sitä sopii tarjota kylmänä joko salaattien kera tai lämpimien lisukkeiden kanssa. Lihan voi valmistaa tänään ja nostaa huomenna pöytään suoraan marinadista. Itämaisen vinegretin kanssa nautittuna valkoviini tai kuohuviini luonnistuu tämän kanssa paremmin kuin punaviini. Vuoden viiniksi valittu Kung Fu Girl sopii mukavasti tähän. Tässä muutamia kuohuviinivinkkejä.

Mukavia uuden vuoden valmisteluja.





QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta