Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

iHerbin ostosparatiisin löydöt


Kahvakuulailua lauantai aamupäivällä - aivan parasta oloa!



iHerbin ensimmäiset paketit tulivat perille eilen ja sain vihdoinkin kokeiluun SunWarriorin Vanilja proteiinijauheen palautumisjuomaan. Maku oli mieto, kuin riisimaitoa olisi juonut. Sun Warrior ei aiheuttanut turvotusta, kuten Fastin herajauhe teki. Joko hera tai sukraloosi oli todennäköisesti syyllinen. SunWarrior on täysin kasvipohjainen, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Se sisältää probioottisia yhdisteitä, kuten raakaa herneproteiinia, karpaloproteiinia ja hamppuproteiinia sekä keskipitkiä rasvahappoja kookoksesta. Selkeästikin enemmän minun juttuni.
Olen kuullut monelta, että SW:n suklaa olisi paras vaihtoehto, joten kokeilen sitä seuraavaksi.
Tilasin paketissa vain tuon SW:n proteiinijauheen, paketti maksoi kotiinkuljetettuna postikulujen kanssa yhteensä n. 32 euroa.



Seuraavassa paketissa tilasin mm. Vanilja Steviaa, joka osoittautui erinomaiseksi ostokseksi. Pullossa on pipetti, jolla on helppo annostella nestettä. Samassa paketissa tuli myös aikaisemminkin käyttämääni C-vitamiinijauhetta Madre Labsin Madre-C, jota laitan smoothien sekaan joka aamu.

Jatkuvassa käytössä on myös Emerald Balance viherjuoma, joka on ensinnäkin hyvänmakuinen. Suurin osa viherjuomista on aivan hirvittävän makuisia. En kuitenkaan laita tätä smoothien joukkoon, koska makujen melska olisi liian valtaisa. Laitan tätä kylmän veden sekaan ja juon sellaisenaan.
Toiseksi ainesosaluettelo on  todella vaikuttava. Tuotteen luvataan parantavan vastustuskykyä sekä auttavan lihasta palautumaan nopeammin kovasta harjoituksesta. Lisäksi ainesosien sisältämät antioksidantit toimivat solujen hyväksi ja niiden määrä yhdessä annoksessa tuotetta vastaa 8-10 kasvisannosta (kourallista). Olen ollut terveenä, joten ilmeisestikin toimii.

Näiden lisäksi olen tilannut D-vitamiinin sekä omegat iHerbistä. D-vitamiini ovat aika isoilla pitoisuuksilla eli tätä ei lapsille. D-vitamiinissa annostus on joka toinen päivä 1 kapseli.

Minulla on testissä myös muutamia luonnonmukaisia shampoita ja hoitoaineita, mutta niistä sittten kun kokeilut ovat ohi ja nähdään tulokset.

Tässä myös hieman ohjeistusta tilaamisesta:

Paino vaikuttaa postikuluihin. Alle 1,814kg:n tai 4 pounds tilaukset kulkevat edullisesti airmaililla. Joko 4$ tai 6$ riippuen ostoksien summasta. Tätä kannattaa käyttää. Pystyt tilauslomakkeessa seuraamaan minkä painoinen paketti on tulossa.

Tilatessa yli 40 $  airmail postikulut ovat vain 4 $, kun normaalisti ne ovat 6 $.

Kannattaa muistaa tullirajat. EU:n ulkopuolisissa tilauksessa verot peritään, mikäli verojen osuus on yli 5 euroa, eli ALV 24% tuotteissa raja on n. 20 euroa. Luontaistuotteet, elintarvikkeet ja lisäravinteet menevät ALV 14% mukaan, raja n. 35 euroa. Minä pidän ostokset 40 dollarin tuntumassa, että saa halvemmat postikulut ja paketin jääminen tulliin on epätodennäköistä. Jos paketti kuitenkin jää tulliin ei 14% ALVin maksu ole paha, koska suuri osa tuotteista on niin paljon edullisempia kuin Suomessa. Huomioi, että rajasummiin sisältyy myös postikulut.

Voit valita tilaukseen ilmaisen näytteen kohdasta: Freebies. Vain yksi ilmainen näyte / tilaus. 

Paketti on tullut Itellan mukana suoraan kotiovelle.

Ensitilaajat saavat HIF697 koodilla ensimmäisestä tilauksesta, joko 5 dollaria alennusta (ostokset alle 40 dollaria) tai 10 dollaria alennusta, jos ostosten arvo on yli 40 dollaria. Syötät koodin ostoskoriin.

Tuolla shoppaillessa vierähtää tunti jos toinenkin.
Mukavaa lauantai-iltaa!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

 1. Mulla on ollut tuota Sun Warriorin suklaaversiota, se on ollut ihan ok. Nyt ostin vaihteeksi Puhdiostamon version, joka oli Ruohonjuuressa myös edullisempi. Pitänee siis kokeilla myös tuota iHerbiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tänään tuohon SunWarriorin vaniljaversioon hieman makeuttamatonta luomu kaakaojauhetta joukkoon, nami. Seuraavaksi otan sitten sitä suklaata, vanilja on erittäin neutraalin makuinen.
   Pitää tutustua tuohon Puhdistamon versioon myös, kiitos vinkistä! Tämä on vaan niin totaalisen uutta minulle.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta