Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Omenasmoothie - kevyesti


Tästä on muotoutunut vakkari iltapala. Namia!

Yksinkertainen on hyvää, pitää tässä tapauksessa paremmin kuin hyvin paikkansa. Vihreää kirpeää omenaa, rahkaa ja muutama cashewpähkinä tai manteli sekaan. Lisäksi joukkoon voi laittaa vaikka jotakin yrttiä. Minä laitoin kourallisen minttua kun kaupasta oli basilikat loppu. Näyttää kaupoista olevan rahkan lisäksi myös yrtit vähissä. Korianteria en ole nähnyt moneen viikkoon tai sitten käyn vain liian myöhään kaupassa.
Omenasmoothie

250 g Valio pehmeä maitorahka
1 vihreä kirpeä omena kuorittuna
20 g cashewpähkinöitä (n. 10 kpl)
(Minttua)
tilkka vettä

Laita maitorahka, omenanpalat, mintunversot, pähkinät ja tarvittaessa pieni tilkka vettä tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi, kaada lasiin ja nauti.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. Voih, missä tämä resepti oli, kun meidän 25 omenapuuta notkuivat satoa :D Noh, täytyypi kokeilla jäljellä olevista talviompuista ja heti elokuun puolessa välissä jatkaa valkeallakuulaalla, kunhan ovat kypsiä :) Kiitos ohjeesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti notkuvat ensi syksynäkin. Täälläpäin ei notkunut yhtään omenapuuta viime syksynä tai en ainakaan nähnyt sellaista. En ole edes kokeillut makeilla ompuilla tätä, jotenkin oli sellainen ajatus, että kirpeät olisivat parempia tässä. Omppupaloja voisi pakastaa talven varalle ja heitellä smoothien sekaan, ei tarvisi ostella ulkolaisia omppuja. Joten hyvää omppuvuotta odotellessa! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Etkö makeuta millään, vai eikö ruokavalio kestä? Itse heitän lähen poikkeuksetta kehiin banaania, tosin nyt jäänyt vähemmälle, kun olen vähentänyt hiilareita. Ja vinkkinä muuten, jos jotain hyvää ja kevyempää tekee mieli, niin googlee avokado suklaamousse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä makeutusta :), mutta tuo ei sitä myöskään tarvitse. En myöskään makeuta mustikka-luonnonjogurtti-pähkinäsmoothieta millään. Siihen on tottunut, enkä edes halua sellaisia makeita versioita. Ne on sitten jälkkäreitä :)

   Kiitos tuosta avoado suklaamousse vinkistä, nam. Sitä tulee varmasti kokeiltua.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta