Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Urheiluasusteiden viimeinen dinosaurus


Olen vaeltanut nettikauppojen urheiluosastoilla tutustumassa kevään tarjontaan. En varsinaisesti ole mikään tekstiiliurheilija, mutta olen huomannut, että asianmukaisella vaatetuksella ja varusteilla urheilu on helpompaa ja mukavampaa.
Tämäkin on opittu kantapään kautta, kun aloitin juoksuharrastukseni muutamia vuosia sitten. Juoksin ensimmäiset puoli vuotta H&M trikoopaidan kanssa kesähelteillä. Joo, tiedän ei ollut kaikki kotona. Kun aloin mielestäni "hifistelemään" ja ostin ekan juoksupaidan, oli kuin askel olisi keventynyt puolella. Juoksutrikoot olivat seuraava kynnys, enkä vaihtaisi niitä mistään hinnasta pois. Sitten luovuin 10 vuotta vanhoista lenkkitossuistani ja ostin uudet Asics-lenkkarit ja sen jälkeen tuntui kuin olisin leijunut.  Varsinkin kesähelteellä juoksemisesta tuli mukavaa ja huomattavasti helpompaa näiden muutosten myötä.  Tuntui kuin olisin ollut viimeinen saurus, joka ei ole ymmärtänyt tällaisten asioiden päälle mitään. Talviliikunnassa olen sentään perillä näissä asioissa hieman paremmin. Kiitos Ylläksen laskettelu- ja hiihtoreissujen olen oppinut kerrospukeutumisen ja windstopperien tarpeellisuuden, mutta parantamisen varaa olisi tässäkin.

Vähän samalta tuntuu jälleen, kun teen kuulavertailuja, proteiinijauhearvioita ja etsin rannetukia kuulailuun. Samat juoksupaidat onneksi kelpaavat myös tähän, saa nähdä lisääntyykö nälkä syödessä tässäkin. Ehkä niitä juoksupaitoja voisi olla vaikka usempikin, ettei aina tarvitsisi pesukoneen jyllätä treeneistä tultaessa. Proteiinijuomillekin on ilmeisesti omia juomapulloja, minulla on Tupperwaren vanha muovisheikeri vuodelta viisi ja hyvin sekoaa, mutta aika hankala siinä on kuljettaa, jauheet saattavat hyvinkin löytyä kassin pohjalta.

Välillä itseäkin naurattaa millainen hifistelijä sitä on kaikissa ruoka- ja viinijutuissa ja kun siirrytään mukavuusalueen ulkopuolelle, niin tässä on tulos.

Bridget Jones


Renee Zellweger  ja    Bridget Jones roolia varten kilotettuna
Ennenkuin aloitin tätä projektiani katsoin telkusta Bridget Jonesin päiväkirjan jatko-osan. Mieleeni piirtyi erityisesti kohtaus, jossa Bridget juoksi lyllertäen autoa kohti. Tämä kuva on palannut mieleeni useampaan otteeseen tämän projektin aikana, kun on joutunut katsomaan omaa äheltämistään peilistä. Renée Zellweger on kaunis, en tarkoita sitä, mutta välillä äheltämiseni on näyttänyt samanlaiselta lyllertämiseltä.  Ja mitä tulee varusteisiin - kuula, jossa lukee isäntä ja rannesuojat, joissa lukee fatpipe eivät lisää viehättävyyttä. Taidan olla shoppailun tarpeessa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Kantapään kautta on opittu, että satsaus laadukkaisiin urheilutarvikkeisiin- ja vaatteisiin kannattaa. Työmatkapyöräily tänä talvena on ollut yllättävän mukavaa, kun on oikeat varusteet. Ulkoilu ei ole juuri viime vuosina ketuttanut, kun on oikeat varusteet oikeaan säähään. Pitkään se tosin vei, koska ajatteli säästävänsä ostamalla halpaa ja ei niin hyvää urheiluvaattetta.

  Mä vannon merinovillan nimeen. Menee pieneen tilaan ja tuulettamalla säästää pesukertoja. Toimii niin arjessa kuin reissuillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yritetään opetella samaa. Tuo merinovilla oli kerrastoissa täysin uusi tuttavuus, mutta selkeästi hankinnan arvoinen. Tuohon minäkin tähtään, ulkoilu ja kuntoilu on paljon mukavampaa asiallisilla varusteilla :)

   Poista
 2. tässä sinulle kiertävä ruokablogihaaste. http://lautasella.blogspot.fi/2013/01/lisaa-herkullisia-ruokablogeja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävinkin kurkkaamassa sen jo. Olen ihan vähän huono näiden haasteiden kanssa, mutta lupaan yrittää parantaa tapani.

   Poista
 3. Voi meitä Bridget Joneseja :D Joudun nyt hieman oikaisemaan tuota yhtä kirjoittamaasi, minä en ole kyllä liikehdintääsi osannut lyllertämisenä pitää missään vaiheessa! Tai sitten olen äheltänyt ja lyllertänyt itseni kanssa niin intensiivisesti etten ole sitä tajunnut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et vain ole katsonut oikeaan aikaan ;) onneksi!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta