Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hiljaiset rinteet


Rinteessä oli tänään aivan uskomaton sää, -4 C ja kylälläkin vain -11C. Pienin Muru uskaltautui jo Perherinteestä Tenavarinteeseen ja vauhdin huuma löytyi. Huomaatte varmasti kuvasta väenpaljouden. Täällä on täydellisen hienoa lasketella, kun rinteet ovat vielä lähes tyhjiä.
Huomasin tänään Ylläs-Skin facepäivityksistä, että Rinnemies kertoo joka aamu 16.2.-10.3. Twitterissä Ylläksen rinnesään ja myös MTV3 sää -sivuilta löytyy kaikkien rinteiden sääennusteet. Siltä varalta jos tarvitsette tietoja hiihtolomalla.

Laskiaispäivänä ei siis tullut pulkkailtua, mutta lasketeltua senkin edestä. Laskiaistiistaina pitäisi tehdä pullaa ja syödä hernekeittoa. Meillä ei tehty kumpaakaan, sen sijaan lapset saivat lettuja omenahillolla ja ruoaksi tehtiin hyvin eksoottista makkarasysteemiä, jolla osallistun Snellmanin Kunnon Lenkki -kilpailuun. Siitä tulee blogin puolelle myöhemmin juttua. Kattaustarvikkeet ovat kortilla täällä mökillä, joten luovuus kunniaan ja haloille käyttöä muuallakin kuin takassa. 

Huomenna ajattelin kokeilla, miten täältä Ylläs-Skin puolelta tapahtuu siirtyminen Sport Resortin puolelle ja osaanko vielä takaisinkin sieltä.

Huomiseen!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta