Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Järkeviä talvikenkiä


Vuodatin aikaisemmin huonoa urheilupukeutumistani. Otin asiakseni alkaa parantamaan sitä ja alennusmyynnit ovat auttaneet kivasti asiaa. Varsinkin kenkiä on tullut hankittua. Olen aina ollut kenkien perään, mutta intoni on ollut kadoksissa muutaman viime vuoden. Nyt kun katselen eteisen lattialle, niin pahasti näyttää siltä, että kenkämania on löytänyt tiensä takaisin. On kuitenkin mielestäni erittäin perusteltua ostaa kunnon talvikenkiä mahtavalla alella, kun jalka ei kuitenkaan kasva tai pienene. Eikö vain? :)

Olen ilmeisemmin palelluttanut varpaani nuorempana niin moneen kertaan, että varpaat ovat ensimmäisenä jäätyneenä, kun lähden ulkoilemaan. Olen haikaillut pidemmän aikaa Sorelin kenkien suuntaan ja haikailuihini vastattiin alennusmyynneillä. Winter Carnival popot on jo kotiutettu ja hyväksi todettu, mutta Tofinot ovat vielä kuljetuksessa. Kenkien pitäisi kestää -32 C pakkaset, joten ehkä minäkin saatan pärjätä näillä. Winter Carnivaleissa on paksu huovasta tehty sisäkenkä, jonka pitäisi varmistaa lämpö. Suomen oloihin tärkeä juttu on myös se, että kengät ovat vedenpitävät. Tofinot ajattelin enemmän loskakelejä kestämään. Nämäkin olisivat olleet ihanat, mutta eivät olleet alessa harmaana.
Lisäksi koriin hupsahti Helly Hansenin Plentiful parka. Otin takin niin isossa koossa, että alle mahtuu myös vaatetta. Tämän kanssa pitäisi kestää palelematta ainakin hetken aikaa.Alekoriin sujahti myös Timberlandin stratham heights tall -saapikkaat sekä Timberlandin earthkeepers nevali hiker -nilkkurit. Näillä pysyy pystyssä liukkaallakin ja molemmissa on lämmin vuori. Ehkä nämä eivät mene urheilupukeutumiskategoriaan, mutta näissä on niin tukevat korot ja lämmin vuori, että melkein urheilujalkineiksi voisi sanoa, joten osto oli täysin perusteltu.


Kaikki nämä löytyivät Elloksen alesta, ihan huikeilla ale prosenteilla. Taisi sinne ostoskoriin muutakin urheiluvaatetta humpsahtaa, mutta ne eivät ole vielä tulleet. Ensi talven kenkäosasto ja talvitakki ovat siis kunnossa. Pitäisi ilmeisesti alkaa suunnittelemaan lenkkeily- ja ulkoiluvarusteita kevääksi. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan ja etsitään netistä kuumeisesti. QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Upeita löytöjä, tosi hyvännäköisiä! Lisäplussaa ihanista ostoperusteluista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän naisella voi olla liikaa kenkiä :)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta