Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Huskyajelu Storhognassa


Tänään meille tarjoutui tilaisuus päästä Äventyr & Konferensin järjestämälle huskyajelulle. Lapset odottivat ajelua malttamattomasti (minä myös), eivätkä odotukset olleet turhia - matka oli ainutlaatuinen.
Lähtö tapahtui Storhognan hotelli & kylpylän edestä. Mukana oli paikallinen opas ja huskyjen isäntä, joka osasi kertoa kaiken Vemdalenin alueesta. Istuessamme reessä käsittämättömän kirkkaassa auringonpaisteessa, saimme katsauksen Vemdalenin historiaan, saamelaisuuteen, ruokakulttuuriin, metsään, tuntureihin, lähialueiden laskettelukeskuksiin, ravintoloihin ja tietenkin Siperian huskyihin.
Matkailmana oli muutaman kerran talvessa olevan yhdistelmä - lämmin auringonpaiste, pakkaslumi ja tuulettomuus. Kasvoissa kipristelevät vieläkin auringon keväiset säteet.

Matkamme kulki tuntureiden juurella, välillä vieden taukopaikalle nauttimaan paikallista tunnbrödiä paikallisen juuston kera. Taukopaikalla oli myös valtava määrä hiihtäjiä. Vemdalenin alueella on 50 km koneellisesti ylläpidettyä latua. Täällä näyttää selvästikin olevan "muotia" koiran kanssa hiihtäminen. Ajelun aikana näimme varmasti parisenkymmentä hiihtäjää, joiden edellä meni koira isäntänsä vyötärölle kiinnitettynä. Lisäksi näimme hiihtajän suksilla kulkevien lastenvaunujen kanssa sekä hiihtäjän, jolla oli koiran kuljetusvaunu mukana. Monenmoista hiihtäjää.

Upea päivä ja kauniita koiria. Välillä oli huono omatunto ajatuksesta, että koirat raatavat ja minä vain istua tönötän reessä, mutta tauon jälkeen näin miten koirat odottivat matkaan pääsyä ja minäkin rentouduin nauttimaan auringosta, rauhallisesta matkanteosta ja miettimään lasten kanssa minkä mallisia pilvet olivat.


Tyytyväiset Pikku Murut

Matkajärjestelyt yhteistyössä Visit Swedenin kanssa.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta