Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Keväisiä tunnelmia


Täällä ollaan jo aivan kevätfiiliksissä, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja tänä aamuna satanut lumipeite hohtaa valkoisenaan. Lumesta huolimatta aivan kevätfiilareissa!

Olen lueskellut tällä viikolla puutarhakirjoja ja tänäkin vuonna olen henkisesti valmistautunut kasvattamaan monenmoisia yrttejä ja kasvillisuutta. Viime vuonna ostin hyvissä ajoin ennen pääsiäistä siemenpusseja ja kun tuli istutuksen aika, olin hukannut ne. Löysin ne joulusiivouksen yhteydessä hyvästä jemmasta ja nyt pitäisi taas alkaa muisteleminen, mihin ne silloin siirsin. Tämä ehkä kertoo jotakin siitä, miten hyvä olen suunnittelemaan ja miten huono toteuttamaan. Hyvin suunniteltu on kuitenkin jo melkein puoliksi tehty, vai miten se menikään?

Näiden Pinterestistä napattujen keväisten kuvien myötä toivotan mukavaa viikonloppua ja teille upeille naisille erittäin upeaa naistenpäivän iltaa!

Kuvat: Pinterest

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Hmmm, minullakin taitaa olla niitä viimevuotisia pussukoita vielä jossakin hyvin varmassa jemmassa, eli tuttuakin tutumpi fiilis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetäänkö tänä vuonna saada ne oikein purkkiin saakka, voidaan sitten vertailla satoa :)

   Poista
 2. Hihii. Mulla on myös vakaa aikomus esikasvattaa tänä keväänä jotain... ;-) Mutta siihen hommaan vasta kun ollaan pohjoisen keikaus tehty eli pääsisäisen jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä millaiset viljelykset sitä lainkaan saadaankaan aikaan tänä vuonna ;) Ehdottomasti ainakin jotakin syötäviä rehuja on kasvatettava!

   Poista
 3. Mulla on jo pienet vuonankaalit itäneet, ihastuin tähän salaateissa niin paljon että päätin yrittää kasvattaa sitä itse, koska harmillisesti sitä saa vain harvoin paikkakunnaltani, kysäisin sinulta jokunen kuukausi sitten mahdollisuutta tilata uudet postauksesi suoraan sähköpostiin, oletko jo kekannut miten homma toimii? Aurinkoa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvua on ihana seurata ja ne värit :) puhumattakaan mausta. Nyt sähköpostitse seuraaminen pitäisi olla mahdollista, oikealla sivupalkissa on laatikko "follow by email". Toivotaan, että se toimii.
   Aurinkoista pääsiäisen odotusta myös sinulle!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta